Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja od 24 tygodnia biore fenoterol, więc to pewnie i jego zasługa, ale czuję sie naprawde dobrze, lepiej niz w ciąży z Damianem.magda calkiem mozliwe ze moniek ciebie wyprzedzila
kochana zaraz i ty bedziesz rodzic:-) mam nadzieje ze mi tez tak uda sie donosic ciaze gotujac obiady ,sprzatac itd PODZIWIAM
mnie nie bola plecy, nawet nie spuchłam. jedyny ból który odczuwam, to boli mnie jakis mięsień po łopatką, ale bolał juz przed ciążą, więć to nie prze ciążę.czesc dziewczyny.MAGDA-widze dogadzasz sobie pod koniec-obiadek pycha!ASIIA-i tak trzymaj.juz 1 tydzien dluzej minal!MATI-jak samopoczucie,bo ja mam jakiegos dola.dziewczyny czy was tez tak wszystko boli poczawszy od palcow u rak-ja chodze jak stara babcia polamana?
Agata88;8353499 magda-a Ty jak sie trzymasz??mmm mozesz mi tez taki obiadek zrobic:D a ja mam ochote na szparagi gotowane na parze z bulka tarta:D mi dzieciatka nie daja sie wyspac ciagle uciskaja na pluca-tlumacze im ze maja zmierzac w druga strone bo gora nie wyjda:D ale nie chca sluchac...a ja wlasnie pochlaniam swiezo upieczony chlebek przez mojego meza mniam maszynki do chleba to cud!nawet facet staje sie piekarzem;)[/QUOTE pisze:hehe nie jest to obiad skomplikowany, gotuje rosół, tre marchewe i buraki dodaje do zupy, gotuje ziemniaki, duzo ziemniaków i skwarków, coby mąż się najadłi koniec.
agata ty spisz na plecach?? jejku ja nie pamietam kiedy spałam na plecach, nawet jak jestem na usg, to ciężko mi wyleżeć, robie sie zielona, albo blada;P
ale szparagi też bym zjadła, mniam![]()

hehe zobaczymy co tam nowego z moją szyjka .bede sie gniewac jak sie skrócila 

ale coz jak bym byla na takim etapie ciazy to pewnie moje nastawienie tez bylo by bardziej optymistyczne:-):-)