reklama

Ciąża bliźniacza

no wiem mati mialam,ale moja glupota nie zna granic a to tylko podjade kawalek do centrum handlowego tam mam biuro wezme jakies oferty.

ojej to Ci wspolczuje:/ cos wiem o wymiotowaniu choc chyba sie przyzwyczailam
A powiedzcie mi takie pytanie z serii glupie-w co sie ubiera niemowlaka latem na spacer???takiego kilkutygodniowego??bo ja nawet nie wiem a nie chce chlopakow ani ugotowac ani przeziebic:D

reklama
agata no widzisz tak to jest -to moja pierwsza ciaza i zero takich malutkich dzieci w najblizszej rodzinie wiec nawet nie mam kogo zapytac :-(:-(a ja taka ciemnota :-(
u ciebie napewno podobnie :-):-)

hej laseczki:)
przepływy wyszły super, także jestem zadowolona, w czwartek wizyta w gabinecie.
co do ubierania latem zalezy jaka będzie pogoda. jak bedzie mega goraco, to myslę, że body z krótkim rekawem wystarczy:)
asia dobrze, że wieści coraz lepsze:)
lily fajnie, ze wróciłas:)
agata, nie chce cie straszyc, ale skoro lekarz zalecił leżenie, to moim zdaniem powinas wiecej odpoczywać..żebys później nie żałowała..tych swoich wycieczek

hej dziewczyny w 1 dzien wiosny-u mnie pochmurny.AGATA-ja to tez bym ci w d... przylala za te wycieczki.
LILLY-mysle,ze im blizej konca to waga zacznie sie wyrownywac u maluszkow.MATI-ja tak wczoraj mialam mdlosci okropne i zgage-pewnie dzieciaczki cos naciskaly.dziewczyny nakupilam tyle ciuszkow dla maluchow,ze szok.odkrylam taki ciuchacz u mie w miescie-prawie nowe,az sie nie oplaci na allegro.tylko mam sporo dla dziewczynki-a nie wiem w 100% czy bedzie panna-okaze sie 28.03.pozdrawiam:-)

Cześć dziewczynki:-)
asiia ja mam ciążę dwukosmówkową,a różnica w wadze jest już od dawna.Mam nadzieję,że mniejsza dzidzia w końcu zacznie doganiać siostrzyczkę.Niestety na dr.Praisa nie trafiłam.Trzymaj się dzielnie.Życzę zdrówka:tak:

mati u mnie póki co nieźle,brzuch w nocy bolał i twardniał bo wstyd się przyznać,ale zapomniałam o wieczornej dawce leków.Ale w nocy wzięłam.Kręgosłup dokucza,ale to już inna bajka.Czekam na prawdziwą wiosnę.Ty masz fajnie bo masz działeczkę,a ja tylko mały balkon.A jak tam u Ciebie z zakupami wyprawkowymi?

Madzia jeju jak Ty masz kochana fajnie,jeszcze kilka dni i zobaczysz swoje maluszki:-)

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę:-)

wiolka u mnie tez pochmurno i zimno, mozliwe ze kopniaka gdzies dostalam i dlatego tak mnie zmuliło
lilly troche przystopowalam z zakupami ostatnio kupilam 7 par spioszkow bawelnianych za 10 zl
troche sobie kupilam np spodnie dresowe ciążowe i bluzeczek pare:-):-)

reklama
Witam się środowo :-)

Gratuluję Wam udanych wizyt. Jak to dobrze czytać same dobre wieści :-)

Lilly - no dobrze, że juz jesteś. I tak długo Cię trzymali, no ale dobrze, że gruntownie przebadali. Jak się czujesz po fenoterolu? i jaką dawkę bierzesz?

A ja już mam po dziurki w nosie tego malowania :wściekła/y:Bałagan w całej chacie (jeszcze pylicy dostanę :baffled:), z dzieckiem nie ma się gdzie podziać i w ogóle... końca nie widać.. Mówię Wam, jeśli któras z Was wpada jeszcze na genialny pomysł remonciku przed rozwiazaniem to róbcie to wczesnie. Bo jak ja sobie pomyslę, ze naprawde brakuje mi teraz momentów leniuchowania i leżenia, a potem już nie bedzie na to czasu, to zła jestem jak nie wiem..wrrrrrr... Cały styczen i luty zbijalam bąki, a w marcu zachcialo mi się malowania :angry:

No dobra, wyżaliłam się trochę. Ide powiesić pranie, nałozyć fluid, zeby ludzi nie straszyć i powoli czas po córke do przedszkola. I jeszcze chyba sama bede musiala z nią na basen gnać, zeby M. jeszcze cos porobił w domu.Umęczę się jak nie wiem, ale w domu z malą będize jeszcze gorzej przez całe popołudnie.

To dobrego dnia dla Was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry