toliveistodie
no to super!gratulacje,ciesze sie ze wszystko dobrze

moje chlopaki dwa tyg temu tyle mieli mysle ze teraz spokojnie po dwa kg bedzie co tez widac po moim ogromnym brzuchu(wszyscy sie na niego patrza...jak to chlopaki i wydaje mii sie ze za swoim tatusiem dlugasni sa)
mati swietnie widzisz ta szyjka jednak poki co daje rade oby tak dalej!ale i tak nie przesadzaj.Ale jestem ciekawa co tam plywa u Ciebie w brzuszku

co do ceny krzywej cukrowej to nie chce sie wypowiadac bo to kwestia laboratorium do ktorego pojdziesz,ceny moga sie niesamowicie roznic...przynajmniej u mnie tak jest.
A ja caly dzien siedzialam u mamy (maz mnie opuscil gdzies tam musial jechac,a mam szare kluski robila z kapusta-mniam uwielbiam to jak mialam nie skorzystac

) bylam tez w hm na dzieciecym i widzialam znowu tyle pieknych rzeczy ze glowa boli!tylko wielka skarbonke...narazie nic juz nie kupuje tak sobie powiedzialam...ale te malutkie trampeczki i koszule i szorty juz od 0-3 na wyjscie masakra...nie mowiac o dziewczecych slodziutkich sukienkach!No i teraz musze odpoczywac bo przeciez chodzic nie mialam;D
A ja do lekarza w czwartek,jutro musze badania zrobic krew,mocz ale tym ile chodze tez mu sie nie pochwale nawet po co ma mnie wyzywac
A jak reszta sie dzis czuje?