reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
moniek super gratulacje!duze dziewczyny urodzilam:) pisz jak sie ogarniesz:))
Jeny dziewczyny i znowu jednej mniej...a kolejka sie skraca i skraca:D az mi sie wierzyc nie chce a niby tak sie ciagnelo.Ja wlasnie sie ubieram i jade z mam na kawke-i znowu lamie zasady lezenia ale mowcie mojejmu lekarzowi;D

moniek moje gralulacje ale super:-):-):-):-):-):-) najwazniejsze ze zdrowe
czekam na fotki tych twoich ksiezniczek
no wlasnie dziewczyny coraz mniej nas bo te swiezo upieczone mamuski coraz rzadziej tu zagladaja :-(:-(

A ja ledwo żyję przez to przeziębienie:baffled:
Zdrowia życzę dużo :)

Fajnie że wszystko ok ito tylko polip a nie co innego a co do wózeczka to dam ci znać chociaż na samym początku jak przyszedł to mój mąż doświadczył wiraży w całym mieszkaniu
Hehehe Ci faceci jak dzieci ;) założę się że z moim mężem by było to samo :)

Moniek GRATULACJE :) cieszymy się razem z Tobą :tak:

dziewczyny a niech czas mija i niech kolejka sie zmniejsza,bo mi to tak sie bardzxo wlecze a chcialabym,zeby moje posiedzialy jeszcze conajmniej 16 tyg.niech sie nam rodza zdrowe piekne maluchy.:-)

wiolka masz racje :-):-) my niestety zostaniemy na koncu:-D:-D na kiedy masz termin?
lilly dzis wychodzi ze szpitala wiec pewnie wieczorkiem wszystko nam opisze :-):-)

Hej Laseczki :-)

udało mi sie na chwilkę otworzyć kompa, więc dobrego dnia chcę życzyc.
Fajnie, że Lilly wychodzi.
Mati - trzymaj sie dzisiaj i nie stresuj. A nuż pozwolą Ci trochę pochodzić?
Agata -hehe..chyba faktycznie jestesmy troche podobne z tym, ze nas nosi i trudno usiedzieć w miejscu..:-D Ja się niby staram racjonalnie do tego podchodzić i przeplatać przerwami i odpoczynkiem, ale jednak wieczorami to padam jak mucha. Ale kurczę, tak podświadomie coś czuje, ze musze jak najwiecej zrobić do poniedziałku, bo wtedy mam wizyte i nie wiadmo co ten moj lekarz mi wymysli?, a nuz zwiekszy dawke leków albo faktycznie kaze lezec plackiem i wtedy to dopiero bedzie :szok:

no i najwazniejsze Moniek78 GRATULACJEEEE!!! ładnie donoszone dziewczynki i 9 w Apgarze..super...i do tego zdrowe i szybko w domku jesteście...dużo sił zyczę i optymizmu w ogarnianiu tematu :-)

To na razie Kobietki i wieczorem jeszcze zajrzę.

Moniek gratuluje z całego serducha,widzisz i Ty sie w koncu doczekalas:-)Teraz to zycze Ci duzo siły:-)

Dziewczynki,zaglądam do was czesto,ale niestety nie mam chwili,żeby cokolwiek napisac.Odpoczywajcie dziewczyny jak najwiecej,bo później nie bedzie czasu na wiekszosc rzeczy,ja czasem mam problem zeby cokolwiek zjesc nie mowiac o innych przyjemnosciach;-)ale nie ma co narzekać,szybciej zgubię zbędne kg;-)
Trzymam za was wszystkie kciuki

Cześć dziewczyny,
Gratulacje dla Moniek :) - ładna waga.
Ja miałam dzisiaj usg - dziewczyny ważą po 1700 gramów, więc chyba całkiem nieźle. Agata, wydaje mi się że Twoi chłopcy są dużo więksi.
Maja jest ułożona główkowo, a Ola poprzecznie - główkę ma tuż pod moimi żebrami - i to ona mi nie daje spać.

Idę odpoczywać po dzisiejszej wyprawie.

reklama
dziewczyny melduje sie juz jestem po wizycie! lekarz zadowolony i ja tez zadowolona:-):-):-)
szyjka poki co trzyma i nie ma rozwarcia malo tego pozbylam sie grzybka choc ginka mówila ze ''zaleczylam ''
dostałam luteine dopochwowo i niestety jeszcze musze sie oszczedzac ale na dzialeczke pozwolenie mam te 50 m moge przejsc
za tydzien w czwartek usg połowkowe(wiec mam nadzieje ze bedzie wiadomo jak płec ) mam nadzieje ze dzieci mi to wynagrodzą i pokazą sie rodzicom co tam mają między nózkami a nastepna wizyta 17.04 wiec poki co jest ok
jestem troche spokojniejsza ze z tą moją szyjką narazie dobrze

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry