Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Póki co kupiłam sobie jedne spodnie na wiosnę H&M Mama.Reszta to strój domowy hehe....
moze pomysl o tym zeby zmienic lekarza ja bym chyba wsciekla sie jak by lekarz przeoczyl cos takiegoDziękuje za miłe przyjęcie :-)
Na usg zawsze było widać tylko jedno maleństwo, sama nie wiem jak ginka mogła przegapić drugie. Ja nic nie podejrzewałam bo brzuch wyskoczył mi dopiero w 24tyg i myślałam, że po prostu za dużo tyje, miałam wtedy 5kg na plusie (teraz tylko 6,5..) . No i dużo się ruszały ale to też jakoś mi nie dało do myślenia, ruchliwe dziecko, może to dlategoTeraz szok już minął i ciesze się na dwójke, ale wcześniej przez tydzień nie wychodziłam z łóżka
Ja spodni typowo ciążowych nie kupie - strasznie mnie drażni jak coś uciska mi na brzuch, najchętniej chodziłabym z gołym ale... te spojrzenia.. ;p
I jakoś nie mogę zabrać się za kompletowanie wyprawki, nie mam natchnienia. A że bardzo nie lubie zakupów to tym bardziej :-)