reklama

Ciąża bliźniacza

Wiolka ja jak mam zrobic porównanie co do stanu to też o wiele w lepszym stanie kupiłam w lumpku i przynajmniej mogłam obejrzeć z bliska.Mam dużo ubranek z lumpka które wyglądają jak nowe.Z allegro część jest ok,ale część w stanie mocno zmęczonym.Do tej pory szukam sposobu jak bezpiecznie odświeżyć biel na dziecięcych ubrankach.

reklama
lilly mi tesciowa kupila w biedronce taki proszek oxy -on jest w okrągłym plastikowym pojemniku
juz wypróbowalam do białych i jest super
oczywiscie do koloru tez mozna kupic jak bedzie taka potrzeba:-)

nie mam jeszcze wybranego konkretnego modelu ale napewno jedno obok drugiego
co do ubranek to chyba na allegro dam sobie spokój z zakupami ubranek
maz bedzie mial bony do tesco wiec po polówkowym jak sie dowiemy jaka plec to troche ciuszków na promocji kupie
a pozatym w pepco od jutra sa body za 4,99
noi lumpek tez wchodzi w gre bo uwielbiam po nich chodzic i napewno bede tam kupowac

jupi!!!!!!! właśnie wczoraj dotarła nowa fura dla młodych czyli baby jogger city mini double!!!!!!!!!!!!! jejku i kolorek czadowy – fiolecik !!! i będziemy śmigać teraz wszędzie bez pomocy !
biggrin.gif
bo foteliki w aucie będą a ja sobie z domku wyjadę wózkiem do autka, przesadzę młodzież, wózek rach ciach i złożony i możemy jechać
biggrin.gif
przynajmniej moje ręce i plecy odetchną z ulgą – bo już nie mam siły tachać dwóch fotelików z ponad 5 kg zawartością
biggrin.gif

złozyliśmy wózek – jest oblędny !!! ledwo do windy wszedł na szerokość ale wszedł !!! Szymka położyliśmy i fajnie leży w środku – nie na pół leżaco pół siedząco tylko po prostu leży !
biggrin.gif
, buda ładnie się rozkłada i zabudowuje wózek żeby chronić od wiatru – ogólnie jestem meeega zadowolona i pod wrażeniem
biggrin.gif
teraz tylko przed nami pierwszy spacer w nowej furce
biggrin.gif

więc żegnaj abc zoom!!!
biggrin.gif
)))))

hej laski:)
jestem (dzieki Agata i mati:) ) dalej w trójpaku:) we wtorek jeszcze wizyta w szpitalu, jak nic się nie bedzie działo to w piątek 30 marca cesarka:) nie powiem, że stresa nie mam:P
aimee ja mam brac fenoterol do końca, w piatek rano cesarka a dawki o 6 nie mam brać. biorę 4 razy dziennie po całej tabletce 24 6 12 18:)
agata ja mam dwa laktatory medeli ręczny i eletryczny. u nas były problemy z cycuchowaniem, najpierw kupiłam ręczny, ale nie miałam siły co 3 godziny odciągać i dokupiłam elektryczny. ja polecam elektryczny, ale uważam, że można kupic po porodzie, ja na poczatku używałam szpitalnego, maszyna chodziła po salach , ale części każda miała wysterylizowane i swoje:)
lece na tv:)

dziewczyny ale ja glupia jestem
czytam wlasnie jakies forum na temat luteiny dopochwowo i jedna dziewczyna napisala ze nie wolno jej brac jesli sie ma sklonnosci do infekcji bo mozna poronic a ja wlasnie grzybka sie pozbylam tzn zaleczylam jak to moja gin powiedziala i moze w kazdej chwili wrócic
kurcze mysle ze ona wie co robi hmmm dalo mi to do myslenia

Czesc dziewczyny jestem nowa na waszym forum chodz czesto was czytam,jestem w 32 tyg ciaży bliźniaczej i mam takie pytanko,do poczatku marca tylam wydawaje mi sie jak nalezy, ale po ostatniej wizycie jestem w szoku bo w ciągu 4 tygodni przytylam 4 kg tzn przed ciąza wzylam 65 kg powoli sobie roslam a teraz waze 85kg i jestem przerazona, dzieci waza mała 1800, a mały 2000kg az sie boje co bedzie dalej termin mam na 10 maja. :no::no: a tak co do luteiny to ja tez na poczatku ciązy milam jakas infekcjie ale luteine biore caly czas i mam brac do konca ciązy, i do trego mam od 22 tyg zalozony krązek z powodu twardnienia brzucha.ale narazie wszystko ok.jak mozecie napiszcie jak u was waga wyglada?

reklama
hej melduje sie po wizycie-chlopaki maja po 2 kg ida leb w leb.Szyjka niestety krotka ale sie trzyma wiec bez histerii damy rade;) no i co dalej mam sie kulac z tym brzucholem zobaczymy co chlopaki teraz wymysla czy posiedza czy nie kolejna wizyta 5 kwietnia(zamierzam nie rodzic do tego czasu)

najgorsze co bylo to ktg....tak mnie wszystko bolalo ze cos strasznego nie daje rady lezec pol h bez ruchu(co sie rusze chlopaki tez i ucieka tetno).

mona0008 nie przejmuj sie waga!pod koniec waga nie musi ale moze znacznie skoczyc(staraj sie rozwanie jesc odstaw slodycze i biale pieczywo tego na bank maluszki nie potrzebuja) skup sie na warzywach i owocach do konca ciazy a gwarantuje ze juz nie przytyjesz.Moj lekarz co wizyte robi mi wyklad na temat odzywiania;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry