reklama

Ciąża bliźniacza

ooooo..przespalam się i fajnie..

Co do laktatoa to ja mam Avent Philips, zresztą jak butelki i jak dla mnie jest ok. Ale porównania nie mam. Wiem tylko, że np. taki elektryczny to można bylo swego czasu wypożyczyc. Ale ja dawałam rade ręcznym, a wydawało mi sie ze to zbyt osobiste zeby wypozyczac.

Lilly - a jaki wózek masz?

a z zakupami dla siebie, to Wy na lato cos musicie przeciez mieć..ja to sobie tłumaczę, że na miesiac z kawakiem to już mi się nie oplaca wydawac pieniedzy, ale tunike i wlasnie legginsy i tak kupic zwyczajnie MUSIALAM :-D

reklama
silije trochę to szokujące,że Twoja gin tak późno zauważyła,że to bliźnięta.Zwłaszcza,że na usg na moje takich płodów dwóch po 12tym tygodniu raczej nie da sie nie zauważyć.No chyba,że usg miałaś na początku i dopiero teraz to by tłumaczyło sprawę:-) A jak samopoczucie?

Dziewczynki co do ubrań ciążowych to chyba kupię jakieś z drugiej ręki.Popatrzę na allegro może znajdę coś w dobrym stanie.Jakoś nie widzi mi się wydawać góry kasy (której nie mam :-D:rofl2:) na ubrania ciążowe.Lniane właśnie to fajna tkanina na wiosnę :tak:

lilly duzo jest takich wielkich spodni z szerokimi nogawami ja niestety jestem za niska i smiesznie bym wygladala
codziennie przegladam allegro moze cos sie trafi jak narazie jest kilka takich par ale za 35 zl plus przesylka to ja spodni uzywanych kupowac nie bede wolałabym juz dolozyc i nowe kupic
z lnu idealne na wiosne czy lato:-):-)
ja juz od 6 tyg wiedzialam ze beda blizniaki chyba byl dobry sprzet w szpitalu:rofl2:

No na początku to bliźniaki mogą nachodzić na siebie jak są malutkimi zarodkami,ale po 12tym tyg to juz powinno być widać :-) Co do spodni to własnie troszkę patrzyłam na allegro i chyba jednak kupie sobie ze 2 pary nowych jakis tańszych.Co niektórzy wysoko sobie cenią uzywaną odzież ciążową.Mimo tego,że to mało używane to jednak używane :tak: Jeszcze popatrzę,może coś fajnego znajdę.

ja kupilam dresy coprawda tanie ale material nieciekawy taki na jeden raz
wiadomo jaka cena taki towar
w lumpach tez sa spodnie ciazowe ale czesto ogromne rozmiary

ja tez wiedzialam,ze beda blizniaki cos ok.6 tyg.spodnie sobie zamowilam te rurki ciazowe-zobacze jak beda sie nosic.przyszlo mi troche ubranek z allegro ale juz wiecej nie zamowie,bo niby zadbane ale nieporownanie brzydsze od tych ,ktore ja kupilam u siebie w ciuchaczu.dziewczyny czuje sie ostatnio fatalnie.dzisiaj jakies poty mnie zalewaja raz zimne raz gorace.normalnie masakra!:wściekła/y:

mi udało się kupić 2 pary spodni ciążowych w lumpeksie. Ale obydwie pary troche za luźne w biodrach i udach. mniejszych do tej pory nie spotkałam. a mam rozmiar 38. więc współczuje tym naprawde szczupłym dziewczynom. a musze sie pochwalić że dziś przypadkiem wstąpiłam do "lumpa" i kupiłam przecudne ubranka. 8 par spodni i getrów takich 0-3 mies, 3 śpiochy i 2 bluzy a cena :-) 39 zł za wszystko. także nie ma jak takie zakupy ;) narazie stopuje z kolejnymi zakupami bo za dużo tego będe mieć.

reklama
Te z lumpka odpadają.Wszystkie co widzę to za krótkie i za szerokie.Nie wiem skąd oni biora ten towar,że takie ogromniaste te spodnie.Ale dziś w lumpku znalazłam fajną tunikę H&M Mama na krótki rękaw.Jutro Wam pokażę,może fotke zrobię.Stan idealny i za 10zł ją kupiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry