Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wiem co Wam doradzić z cennych wskazówek ale np.co do kąpania nie wiem może już wiecie coś na ten temat-ja przed kąpielą zawijałam córeczkę w pieluszkę tetrową lub flanelową i kładłam do wanienki,dziecko się wtedy mniej boi bo jest otulone i jest mu ciepło.
oprocz tego 2 razy dziennie ktg, plus kilkanascie razy sprawdzanie tetna maluszkow,cisnienie ,temperatura.badania krwi co drugi dzien ,no.. az sie zaczelam do tego przyzwyczajac;p
. W domu niby wszystko zrobione juz ale jeszcze bałagan jest, materac zawala mi połowe pokoju ale do porodu chyba nie oddam bo przynajmniej miękko, za to podnieść się zniego 5 razy wnocy na siusiu to tez niezla gimnastyka. Wczoraj sie zdołowoalam bo miałam dwie pary niskich luźnych materialowych portek ale niestety na supe mi weszły tak, że pewnie zaraz by nici poszly...a myslałam, ze pobiegam w nich jak sie ciepło zrobi. Ogólnie jakos nie ogarniam wszystkiego, samotna sie czuję, moj mąz teraz załozył firme i cała energię w to wkłada, nasza ciąża na 2 albo 3 miejscu:-( A jak wchodze na blixniaczki niemowlaczki i czytam co się tam dzieje to włos mi sie na głowie jeży i zastanawiam sie czy ja sie do tego wszystkiego naprawde nadaję???