reklama

Ciąża bliźniacza

No właśnie ten jeden za drugim czytałam, że jest gorszy w prowadzeniu i mniej zwrotny.
Kurcze tylko szkoda, że ten x-lander tylko do przodu, bo jakościowo podobno są rewelka a cena też jest ok, ale nie wiem wolałabym mieć oko na początku na maluszki.

reklama
sylha ja też bym tak wolała. i wymyśliłam co możemy zrobić ;-) słuchaj- odepniemy tą budkę i ją obrócimy albo przegniemy w drugą stronę, wtedy gondolki ułożymy w stronę rączki i już gotowe :-D

Ankos - ja wiem, żartuje tylko sobie..wiesz, jak już będe mieć wszystko przygotowane to mogę sobie spokojnie czekać, a teraz to jeszcze mam lekkiego stresa, ze nie zdążę.. bo to i w internecie trzeba pogrzebac i do sklepu się przejechać i dopkupić resztę i do apteki..no i ubranka jeszcze, a nie pamiętam nawet co mi zostało po córci..ale za wiele nie miałam, wiec na bank trzeba będzie dokupić...
wooooo..ale panika mi się włączyła..

ankos-:-D:-D:-D:-D ja też tak pomyślałam, że jak co to emek będzie kombinował z wózkiem:-D. Kurde u nas w Opolu jak dobrze pamiętam to są już tylko dwa sklepy z wózkami:wściekła/y: i na pewno też nie będzie bliźniaczych.....myślimy kiedyś się wybrać do Wrocławia, albo Katowic.

A łóżeczka jak będziecie mieć jedno czy 2 na początku?!?!?

Kurcze dla mnie to wszystko czarna magia:szok::baffled:

Ankos może najpierw poszperaj po necie gdzie w pobliżu macie sklep gdzie można obejrzeć jakies wózki bliźniacze.Niby bliźniąt rodzi się sporo,a wózków w sklepie nie widać eh...

sylha ja bym się tak samym czytaniem nie sugerowała:-) kupiliśmy zooma a wcześniej w sklepie różne próbowałam i zoom całkiem ok wjeżdża w zakręty,bardzo zwrotny i lekko się prowadzi (To jest właśnie jeden za drugim) pewnie jakieś tam wady ma,bo podobno nie ma idealnego wózka dla bliźniąt,ale z moich testów wózków wypadł dobrze,dlatego go kupiliśmy.

aimee no niestety nikt mi nie odpisal...ale za tydzien w czwartek mam wizyte u mojego profesorka a on jest z polnej wiec teraz dokladnie dopytam co i jak tym bardziej ze faktycznie czasu malo jak do 17 nie urodze to powiedzial ze szpital wiec fajnie bedzie sie psychicznie nastawic na swoje prawa:D a Ty tez na Polnej bedziesz rodzic?moze sie spotkamy?fajnie by bylo;)

co do wozkow ja np musialam miec jeden za drugim inaczej do windy bym sie nie zmiescila a wnosic nie ma szans-wozek plus dwojka dzieci kiepsko by bylo:D wiec mi nie pozostalo nic innego jak abc design zoom.Pociesza mnie tylko fakt ze wozek to okres przejsciowy ktory szybko minie a i tak wszedzie autkiem sie poruszam bo tak to nie wiem jak sie poruszac takim monstrum:D

reklama
z wozkami blizniaczymi faktycznie nie ma rozwiazan idealnych jak sie kupi jeden obok drugiego-zawsze znajdzie sie jakies minusy i na odwrot jeden za drugim-ja juz teraz zastanawiam sie czy jak chlopaki troche podtucze czy np podjade pod kraweznik ale nie jest to sytuacja nie do rozwiazania po prostu ich wciagne a mowie nie poruszam sie na tyle na pieszo zeby to dramat byl na spacer po plaskim bede smigac a dalej zawsze autkiem i wszystko:)

wiecie mamuski kupuja pojedyncze wozki i sobie z nimi nie radza a co dopiero blizniaczy
co do lozeczek ja chce moje bable jak beda male do jednego klasc(oszczednosc miejsca;)) a jak sie beda bic oddziele nawet zwinietym kocykiem i juz.Mnie to przeraza narazie najbardziej pobyt w szpitalu i powrot autkiem do domu z tymi kruszynami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry