Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja w ciązy jakos lepiej ale przed ciągle cos miałam i mam na tym punkcie fiola:-) Więc moje doświadczenie mówi mi, że jak upławy maja nieprzyjemny zapach to najprawdopodobniej bakterie, bez swędzenia czy pieczenia. Na grzybki to raczej uplawy żółte w dużej ilości ale bezzapachowe - przynajmniej u mnie tak była. Ja cały czas biorę lacibios femina, można wycierac się ręcznikiem papierowym, pić dużo wit. C, ewentualnie tabletki z żurawiny, brałam tez taki lek bez recepty feminnella vagi c - to tabletki z witc, które pomagaja przywrócić prawidłowe ph pochwy, nie wiem jednak czy można je brac w ciąży musialabyś to sprawdzić, są bez recepty - mi przynosiły doraźna ulgę. Możesz spróbowac tych sposobów ale najlepiej oczywiście do gina:-), powodzenia.czesc dziewczyny.jak nastroje niedzielne.ja dzisiaj zauwazylam u siebie po nocce zolte uplawy.caly czas mam w pochwie infekcje -bralam ostatnio pimafucin i co 3 dzien lactovaginal.nic bardzo mi to nie pomaga-uplawy maja nieprzyjemna won.co jest troszke lepiej to znowu cos.dobrze,ze mam w srode wizyte.czy ktoras z was ma taka infekcje-biezrzecie cos dopochwowo?i znowu jestem w strachu.
odespalam ale wszystko mnie boli a nogi najgorzej.