Zabolek- dzięki za tak długa odpowiedz. Fajnie , ze jest nas tu kilka z UK bo jednak tu wszystko trochę inaczej wyglada.
Tak wiec ja mieszkam okolice Morden, Sutton. Nie tak daleko mamy do siebie

Ja właśnie na pierwszej wizycie byłam w zielonej przychodni ale byłam zadowolona, wizyta chyba 45 min , super sprzęt itd. Potem byłam na Tootingu i tam to była porażka , stary dziadek który ledwie na oczy widział a sprzęt tez przedwojenny a wizyta oczywiście 100L. A co do tego badania gin to gdzie trzeba do szpitala iść ? Na emergency czy jakis specjalny dxial jest ? Bo do 20tc to chyba Early pregnancy unit a potem? Co do badania
glukozy to juz mam wizytę na sierpień umówiona

Moj brat ma cukrzycę i mam nadzieje , ze mnie to nie czeka.
A jeśli chodzi o wózek BJ city select to ja sie pytałam

) na razie tak tylko przegladam wózki na internecie bo ogólnie to jest jedyna sprawa , która mi nie odpowiada przy blizniakach

bo tak to jestem mega szczęśliwa ze będę mieć dwojeczke

na internecie zapowiada sie on super. Podoba mi sie ze ma tyle opcji ustawienia siedzisk szczególnie ze jedno jest za drugim i może być wyżej a nie tylko pod nim. No i to ze jest mały

Jedynie oglądałam I candy peach i super wygodny , tez na pojedynczej ramie i od razu bym go kupiła jednak on nie ma takiej możliwości usawienia siedzisk i tam tylko jedno jest za drugim ale pod. Jeszcze mam dużo czasu. A wiesz może gdzie w Londynue jest jakis sklep gdzie byłby największy wybór wózków ?
Właśnie obejrzalam ten co Ty chcesz kupić Freestyle twins i jest naprawdę piękny

tez bym wolała na szerokość ale o wejściu do mniejszych sklepików mogłabym pomarzyć

a jaka jest szerokość futryn do bloków ?