reklama

Ciąża bliźniacza

hejka dziewczynki
jednak jeszcze wróciłam do domku lekarka stwierdziła .że jeszcze mnie nie położą ale mam jechać w środe i chyba wtedy zostane od niedzieli boli mnie brzuch a jak to dzisiaj powiedziałam lekarce to stwierdziła że dobrze że boli bo może już niedługo będzie się coś działo moja szyjka jest miękka i rozwarcie jest na plec także coś się dzieje
sorki że tylko o sobie ale nie mam jakoś naytchnienia do pisania
Czesć dziewczyny :-)
A to jesteśmy my :-) dzisiejsza fotka

Zobacz załącznik 466559
Śliczny domek ja później wrzuce swój
No to znalazłam chwilę i sie chwalę :-) Oto Jurek i Marianna.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich.
Zobacz załącznik 466609Zobacz załącznik 466611Zobacz załącznik 466612Zobacz załącznik 466610
Słodziaki już nie moge się swoich doczekać ale może już niedługo

reklama
Pikka, ja dalej od ciebie w las, jak moje sie obroca to twoje tez dadza rade;-). Choc nie wiem gdzie tam maja miejsce do jakiegokolwiek sie obracania, a co dopiero do 180 stopni!

Niuleczka, u nas po cesarce nie mozna prowadzic samochodu przez 6 tygodni bo nikt cie nie ubezpieczy wiec kolejny powod na sn. Ale nawet sie nie nastawiam, co ma byc to bedzie.

Znajomi maja do nas dzis wpasc w miare niespodziewanie, a ja tu zadnych ciastek nie mam, moze cos upieke na szybko...Pewnie przyjda nam prezent weselny przyniejsc, przeszlo 8 miesiecy po weselu, to juz moze razem z takim na chrzciny;-).

A na koniec moj bebenek dzisiejszy:

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_31tyg_zmniejszacz-pl_256141.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_31tyg_zmniejszacz-pl_256141.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 31tyg.jpg
    31tyg.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 66
Ja dziewczynami zajmuję się teraz sama - pierwsze 3 tygodnie był ze mną mąż i pomagał a teraz jak wróci z pracy :)
Ja nie karmię piersią - próbowałam, moje małe miały słaby odruch ssania, w szpitalu butla i dokarmianie, w domu jeszcze trochę laktator, ale weź nakarm dwójkę i jeszcze później ściągnij pokarm - masakra, nic więcej nie da się robić (8 karmień na dobę) , więc teraz już tylko butla...ale mogę powiedzieć że próbowałam :)

A mnie rozkłada tylko jeszcze nie wiem co. Kataru brak, ale boli gardło nadal, chociaż już nie tak bardzo. Ale za bardzo nie mogę mówić. trochę mnie tez pokasłuje. Tylko nie boli mnie "klata" tylko przełyk i tam się coś odrywa jak kaszle i chrząkam. Zobaczę jak się na nocce będę czuła ale jak coś to się jutro do doktorka wybiorę. Pewnie mi będzie kazał brać paracetamol, ale zobaczymy.

Dziewczyny wczoraj udało mi sie zobaczyć na żywo wózki baby jogger i powiem tak- na kompie super wyglądał city select i byłam prawie pewna ze go chce natomiast city mini mnie nie obchodził bo małe koła itd. Jednak nie ma jak na żywo zobaczyć i select odpada zupełnie , jak dla mnie cieżko sie nim manewruje i wcale nie jest taki mały jak myślałam . Natomiast bardzo pozytywnie zaskoczył mnie city mini, bardzo wygodny, skretne koła , jedna ręka można było nim kręcić ;))
Mam tylko pytanie do dziewczyn , które go maja- czy można do niego zamontować foteliki samochodowe czy w nim takiej opcji nie ma?
I czy na każdej drodze łatwo sie go prowadzi?

Cześć Dziewczyny.

Cailina śliczny domek dla bliźniąt:-)

Toli właśnie z takich powodów od razu mówię uczciwie,że na pewno samo karmienie piersią w moim przypadku odpada.Nic tylko będę z cyckami 24 na dobę latała,a przecież mam jeszcze córkę starszą i inne obowiązki domowe.Zobaczymy jak to będzie :tak:

Dziewczyny chwalcie się brzuszkami swoimi :-)

Anuśka zgadza się,że to najlepsze dla maluszków,ale ja to słabo logistycznie widzę niestety.Mi połozna już ostatnio mówiła,że w szpitalu mam się nastawić na karmienie.

Ale ja sie czuję dziwnie.Na wymioty mnie zbiera,brzuch boli jak na okres i sie spina.

U mnie zapowiada się upalny dzień,już jest 25st.To dzis znów będę wyglądała jak nadmuchana bańka.Już puchnę.

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Miki no to mnie zaskoczyłaś a myślałam ze już tulisz maluchy:-D

niuleczko ja ostatni dzień miesiączki miałam 11września.

Pikka no to ładnie załatwiłaś się tym gronkowcem:baffled: życzę szybkiego zagojenia rany:tak:Widze ze jesteś bardzo nastawiona na sn,tez bym chciała.Oby ci się maleństwa obróciły i żebyś miała poród o jakim marzysz:-D

Tolive i Lilly ja też się nie łudzę co do naturalnego karmienia:-(Będę kompletnie sama w domu i jak Lilly też będę musiała mieć czas dla starszej córki,ugotować itp. a też bardzo bym chciala karmić cysiem bo to wszystko co najlepsze dla dzieci,a ciekawe jak będzie z karmieniem w szpitalu?

Cailina śliczny brzuszek:-)

Marcikuk wracaj do zdrówka jak najszybciej:tak:

mati co u Ciebie?

reklama
dzień dobry dziewczyny.
lilly u mnie też upały.
wczoraj parę godzin przeleżałam na tarasie bo mąż skonstruował mi zadaszenie i miałam wygodną kanapę i cień :-) ale jednak w domu chłodniej i przyjemniej. jak narazie nie puchnę wcale. obrączka nadal za luźna.
samopoczucie u mnie w porządku i nawet bóli jakichś silnych nie miewam - no jedynie jak leżę na prawym boku to zaczyna mnie kłuć w dole ale uwaga!!!!!- to może być nacisk na wyrostek:-D jeszcze tego brakowało dlatego unikam tej strony.
w południe wybieram się do por. diabetologicznej. ciekawa jestem co mi powie na moje pomiary cukru i aż się boję tam jechać bo są mega wielkie kolejki a nikt się nie kwapi żeby wpuścić ciężarną :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry