reklama

Ciąża bliźniacza

Dzień dobry Wszystkim,

Niuleczka - z jedzeniem przed cc musisz odpuścić i z wodą też ostrożnie (nie wiem dokładnie, ile godzin wcześniej powinnaś sobie odpuścić przed cc, ja jak odstwaiałam leki o 3 w nocy, a cc wyszła o 12.20 w południe to przed odstawieniem lekarz kazał jako ostatni posiłek i picie kolację..w szpitalu już pytałam o picie, ale w ostatecznosci pozwolili bardzo male lyki tylko, wiec i tak odpuscilam)..

a co do ubioru dzidziuchów, to ja wychodziłam akurat jak sie pogoda popsula po dlugim week, czyli jakies 18-20 stopni i mialam bodziak z dlugim rekawem i na to pajacyk welurowy, czepeczka i kocyki polarkowe..

Ankos - super sprawa z zaufana położna:tak:
Mati - oj ja tez zgięta byłam jakiś czas, ale potem przechodzi..generalnie czułam, ze jak chodziłam wiecej to było lepiej, jak trochę polezałam to gorzej potem sie rozprostowac..ucałuj maluszki od forumowej cioci :-)

reklama
Cailina aż zazdroszczę tych przyjemności:-) już nie mogę się doczekać choćby tego miesiąca po porodzie... :-) się rozmarzyłam....;-)

niuleczka trzymaj się jakoś bo to na prawdę stresujące tak czekać... tak myślę że chyba lepiej niespodziankę mieć, tylko taką w miarę o czasie ma się rozumieć;-) a z tymi ciuszkami to myslę że ok, więcej bym nie ubierała, w końcu dzieciaczki donoszone i duże więc nie ma co przesadzać:tak:

a torbę taką prowizoryczna choćby jednak spakuje ;-)oby jednak mi dzisiaj juz tak brzuch ni szalał... wizytę mam dopiero za tydzień więc wolałabym grzecznie poczekać..
kurczę myslę i myślę czego mi tu jeszcze brakuje, co dokupić co przygotować i nie wiem......:confused: choć powinnam wszystko wiedzieć to mam wrażenie że w pierwszej ciazy byłam jakos bardziej rozeznana i przygotowana.... a teraz mam jakies dziwne wrażenie że już nic nie pamietam:confused:

Ostatnia edycja:
dziewczyny jutro bede miala wypis ze szpitala wiec doczytam co dokladnie
lekarz po zbadaniu mnie powiedzial co dokladnie bylo przyczyna ale ja bylam w takim amoku ze tylko zapamietalam ze mowil o pecherzu plodowym
jedyny plus byl tego ze sam ordynator robila mi cc bo jakos miala do niego zaufanie

Kurcze dziewuszki martwię się strasznie o maluszki. Strasznie u mnie się pokopało sytuacja z praca i w domu:wściekła/y:. Straszna nerwówka:wściekła/y: staram się uspokajać ze względu na dzieci ale co mi się przypomni to ryczę. Mam nadzieje że dzieciakom nic się nie dzieje. :-( na szczęscie nic mnie nie boli ale boję się :-(

aj nie chce sie wdawać w szczegóły ale trochę w pracy sie pogmatwało i wiąże sie to ze stratą dużych pieniędzy i nerwówka jest spora:wściekła/y:. Boję się czy te nerwy dzieciakom nie zaszkodzą :-( az biegunki dostałam z tego wszystkiego :-(

DZIDKA-nie denerwuj sie tak.pomysl o maluszkach-chociaz lepiej sie wyplakac niz dusic w sobie.najwazniejsze zdrowie-reszta sie ulozy.teraz to doceniam jak mi tego zdrowka zabraklo ale tez mysle zawsze o dzieciaczkach.
NIULECZKA-trzymam za was kciuki tak mocno mocno.tez bym juz biegunki dostala.

dzidka kurcze nie wiem jak ale musisz sie otrząsnąć i uspokoić bo to nic nie pomoże że będziesz się denerwować.
może dzieciakom nic nie będzie ale w twoim tc lepiej unikać takich spięć. płaczem dzieciom nie zaszkodzisz byle byś ogólnie spięta i roztrzęsiona nie była. a jak popłaczesz to może ci ulży i to napięcie wyjdzie z ciebie. ja tydz temu pół dnia przebeczałam;-)
aż nie wiem co ci napisać!!! może jest szansa że wszystko się jakoś ułoży w pracy?!

niuleczka - wielki dzień się zbliża. ale masz fajnie :-) jutro o tej porze będziesz mieć już dzieciaczki w ramionach. koniecznie odezwij się jak najszybciej jak ci poszło, jakie duże dzieci urodziłaś. noi oczywiście jak każda (jak już ochłoniesz ) musisz zdać nam szczegółową relację udokumentowaną zdjęciami! ;-)
zazdroszczę ci że u ciebie to już ten czas - swoje odczekałaś i ja też chcę odczekać do takiego terminu :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, ja staram się myslec o dzieciach tylko, że to są równiez mysli czy po porodzie nie będe musiała sie zastanawiać czy zapłacic czynsz czy kupic pieluchy :-( kurde mam nadzieje że to sie ułoży bo nie wiem jak moja głowa i ciąza to wytrzyma :-(:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry