ankos86
Fanka BB :)
chcemy większy od naszego ale nie za duży. na początku myśleliśmy że z wózkiem to się jedynie do combi zmieścimy albo do verso ale jak do naszego weszło to zostaliśmy przy hatchback tylko 4/5 drzwiowy.
mąż się upiera na Honda civic albo toyota corolla (teraz taką 3 drzwiową mamy wiec sprawdzona) i w sumie inne ogłoszenia rzadko przeglądamy. ja chciałam corolle verso bo przestronna ale zobaczymy co w końcu zostanie bo mamy dylemat. zazwyczaj w weekend gdzieś się wybieraliśmy więc z drugiej strony zależy nam żeby miejsca trochę było żeby sie pomieścić i dalej móc jeździć tyle że z dziećmi.
no i używaną bo na nową nas nie stać - zresztą wydatki dopiero sie nam zaczną.
A wy? jaki samochód chcecie?
mąż się upiera na Honda civic albo toyota corolla (teraz taką 3 drzwiową mamy wiec sprawdzona) i w sumie inne ogłoszenia rzadko przeglądamy. ja chciałam corolle verso bo przestronna ale zobaczymy co w końcu zostanie bo mamy dylemat. zazwyczaj w weekend gdzieś się wybieraliśmy więc z drugiej strony zależy nam żeby miejsca trochę było żeby sie pomieścić i dalej móc jeździć tyle że z dziećmi.
no i używaną bo na nową nas nie stać - zresztą wydatki dopiero sie nam zaczną.
A wy? jaki samochód chcecie?
a już prawie zdecydowani byliśmy, przynajmniej co do modelu. no i oczywiście też nie nowy;-);-)
i coś w tym jest że jednak kobiety silniejsze od facetów bo u mnie synuś to taki cycuś kochany,mały przytulaniec a mała charakterek ma silniejszy,taka nerwowa jak się dopomina czegoś
na chwile obecną smaruje sobie bliznę cepanem przepisanym przez gina,po której to ma byc mniej widoczna.
nie mogła bidulka zrobić kupki,dlatego wszystkim domownikom mówię żeby chowali przede mną wszelkie czekoladowe słodkości.Od wczoraj zajmujemy się z męzem sami maluchami(pomagała nam teściowa ale wyjechała).Maluchy kąpiemy o 19 potem karmienie i o dziwo budzą się na karmienie dopiero-mała o 3 w nocy a mały 4.30
I wypoczywajcie dużo;-)
, Synio spi, Maz w pracy a ja nie moge sie zabrac do gotowania. Dobrze, ze porzadny spacer zaliczony to nie mam wyrzutow sumienia ...