zabolek to już!!!!!

o matko!!! trzymam kciuki!!!!oby wszystko przebiegło szybko, bez komplikacji i dzieciaczki urodziły się duże i zdrowe! Powodzenia,
to teraz ja następna w kolejce!!! (jestem 1 dzień po zabolku)
cailina ty zaraz po mnie - ale my poczekajmy jeszcze troche!
mati cieszę się że dzieci dobrze się mają. oby jak najprędzej doszły do takiej kondycji byś mogła im wkoncu pokazać ich dom i pokoik bo przecież gotowy cały czas czeka na nich:-) dołączam się do pytania pikki - chyba wkońcu nie napisałaś nam dlaczego tak nagle wyskoczyli u ciebie z tym cc.
pikka nas też czeka kupno samochodu bo mamy niestety 3 drzwiowe. jeszcze z czasów kawalerstwa męża - większe nam nie było potrzebne a to spisuje się świetnie i żal nam się z nim rozstać. nawet do bagażnika mieści się nasz wózek no ale niewygodnie z fotelikami tak się wpychać na tylne siedzenie. męczące by to było na dłuższą mete. ;-) i szukamy innego ale nawet nie mamy kiedy oglądać. ja leżę a mąż za granicą więc dupa - chyba trochę pojeździmy jeszcze tym.
magdzioha ja planów żadnych nie mam... dzień jak co dzień. dawniej w niedz jeszcze do kościoła obeszłam a teraz nawet tego nie mogę więc tv, książka, internet. jeszcze przed 30 tc na grille jeździłam, na "piwko" ze znajomymi:-) a teraz dom ... już nawet nie miałabym siły bo kręgosłup mnie boli jak pochodzę za dużo.
Pamiętam jak w święta bożego narodzenia ogłosiliśmy znajomym że jestem w ciąży to jeden kolega aż podskoczył z radości i wykrzyknął- "Ale zajebiście , będziesz naszym kierowcą przez 9 miesięcy" .