Witajcie dziewczyny:-)
u mnie pada sobie deszczyk, jest pochmurno ale chłodno i to najważniejsze

Wróciłam z urlopu i zabieram się w tym tygodniu za końcowe sprawy związane z meblami i pokojem dzieci. Jutro mam też wizytę ciekawa jestem ile ważą?
Lola - co lekarz to inny wynik, jako ciekawostkę dodam, ze mojej znajomej lekarka prowadząca ciąże oszacowała wagę maluszków na 2600g i 2900g jak dziewczyna trafiła do szpitala to wszyscy się dziwili gdzie ona to mieści ale lekarz (mężczyzna) jak zrobił przed porodem usg w szpitalu wyszło 2100 i 2300 i z taką wagą urodziły się dzieci

Niestety ale wg mnie lekarze (mężczyźni) potrafią lepiej radzić sobie ze sprzętem (usg) pewnie nie jest to regułą ale... nie dyskryminując kobiet oczywiście:-)
Hakima - ja zaczęłam zajęcia w szkole rodzenia 3 tygodnie temu i jak dla mnie to ok, wszystko zależy jak się czujesz - ja mam jeszcze 2 spotkania bo to tryb przyspieszony (tylko sobota) ale chwalę to sobie a za tydzień opieka nad noworodkiem już się doczekać nie mogę.
Anuska - sama widzisz co się dzieje jak zdjęcia wkleiłaś - maluchy robią furorę na forum

i ja Ci serdecznie gratuluję!
Sylha - maxi cosi za 249 zl - nieźle! My z mężem za jeden fotelik płaciliśmy (w promocji) 550 zł ale mamy nie city tylko cabriofix. I jednak zadecydowaliśmy, że kupimy również bazy pod te foteliki będzie łatwiej niż motać je pasami, a starczą również na wyższy model fotelika.
Jasmina - jak Ty pięknie wytrzymałaś już! Naprawdę jestem pełna podziwu, a w szpitalu aktualnie jesteś?
Katka - ja ruchy poczułam ok 17-18 tc ( wcześniej były tzw. zaczepki paluszkami chyba

) takie uczucie jakby mnie szpikulcem malutkim zaczepiały:-) Teraz pupka, nóżka, rączka co jakiś czas się brzuszek podności miejscami, super uczucie
Gieniek - taaak, jestem z Wa-wy, z Woli (mieszkam niedaleko IMiDz) ale rodzić najprawdopodobniej będę na Karowej.