reklama

Ciąża bliźniacza

Palu-:szok: ja pierwsze słyszę to o czym piszesz!!!!!Mi zawsze gin mówi, gdzie mam łożysko usadowione i tak też mam na kartkach.....

Toli- o tym brzuchu to mi nawet nie gadaj....emek dzisiaj mi porobił kilka fotek i o zgrozo:szok::szok: już wiem o czym mi gadała bratowa jak rozmawiałyśmy przez skypa kilka dni temu- wyglądam nie jak wieloryb, ale waleń cały!!!!!To dopiero na zdjęciach widzę,że po buzi też jestem opuchnięta.....a brzuch- nie dziwię się jak inni gadają kiedy w końcu urodzę...

reklama
Marcikuk - to ważysz podobnie jak ja w twoim tc, teraz mam już ok 10,5 kg na + i waga ciągle pnie się w górę:tak:
Toli - ostatnie tygodnie tak się wpiernicza, że tak idzie w brzuch? Lepiej już żeby nie szlo mnie też się każdy pyta kiedy urodzę:-D a najlepsze jest to że przytyłam TYLKO w brzuchu co wygląda przekomicznie!!!!:szok:
To ja chyba jestem na etapie tych ostatnich tygodni bo apetyt mam kosmiczny! :-D
Musze się opanować póki nie jest za późno i jutro znowu warzywa i mięso na parze! Koniec z przekąskami i po magnum nie idę czas się opamiętać. Nie wyobrażam sobie przytyć jeszcze więcej niż 5 kg!!!! Co w sumie da 15 i wystarczy bo tego nie uniosę.

Sylha - ładnie poszłaś z tym "waleniem" przestań:-D uśmiałam się! ja też mam dni, że mam trochę bardziej opuchniete wszystko ale luuzzz i jeszcze trochę i znowu będziemy piękne choć ja w ciąży muszę Wam powiedzieć czuję się naprawdę sexownie, zero boczków, wcięcie, włosy jak marzenie, cera super eh nie obraziłabym się:tak:jakby tak zostalo-)

Malena- będziesz mieć 2 chłoptasiów?!?!?Bo niby jak chłopiec to kobiecie dodaje urody- no przynajmniej tak miała moja koleżanka.....
Mi już się zaczyna ciężko robić dodatkowo łożysko uciska mi w lewe żebra i to niby powoduję,że po buzi nie dość,że spuchnięta to widać zmęczona....jutro przegram focie to wrzucę wieloryba- chyba się zmieści w ekran:-D

Sylha - rozbrajasz mnie kobieto jak nie kombajn to walen. :-D:-D:-D:-D padlam. Nie moge sie doczekac tej twojej fotki zawsze chcialam zobaczy pomieszanie kombajnu z waleniem. Mysle ze moj komputer to wytrzyma :-):-):-)
Malena - mnie pierwsze kg w cyce weszly. Teraz mam jeszcze brzuszek to latwiej sie piersi nosi maja sie na czym opierac. Moj cel to tez przybyc do 15kg. A w przyszlym roku wygladac jak nigdy w zyciu. Smieje sie ze przy chlopakach bede zajeta to i schudne :-):-):-)
Ja sie nie czuje jak sexi mama. Zobaczymy pozniej.
A ze tak spytam jak to u was z sexem jest? Pytam bo ja zero checi. Nie wiem czy to norma czy ze mna cos nie tak. Przed ciaza temperament spory a teraz to od swieta wezmie mnie ochota a jak juz do czegos dojdzie to w trakcie mi sie odechciewa.

No to proszę dziewczynki: kombajno-waleń :-), 11kg na +, Kopiuj  z c3.JPGKopiuj  z c1.JPGKopiuj  z c2.jpg te nad jeziorem ze wczoraj, te w sypialni z zeszłego tygodnia- czyli 28t1d

Witajcie dziewczyny!,
sylha - na zdjęciu prezentujesz się naprawdę spoko zwróć uwagę, że w boki Ci nawet nie poszło tylko wszystko w brzuch - naprawdę ok. A mierzyłaś się? Tylko pamiętaj o technice z tyłu centymetr na pasie i potem po przodzie lekko pod pępkiem ze 2 cm:tak: U mnie 100 - 101cm - pomiar sprzed chwili:-D Co jak co ale żadnego walenia nie przypominasz!
U mnie parka będzie jak u Ciebie i Loli:tak: sylha - Ty dzisiaj 29 tc!!!??? Kurdę jak ten czas zasuwa u mnie tak będzie w środę:szok:

Dziś po południu mam wizytę to dowiem się ile ważą maluszki.

Marcikuk - sexy mamą to ja się nie czuję,coś Ty:-) po prostu akceptuję taki wygląd ale bez przesady, że trzepie rzęsami i wszystkich kokietuję - nie nie nic z tych rzeczy:-)

A co do sexu...1,2 trymestr mega ochota teraz temat nie istnieje ja się boję żeby czegoś nie przyspieszyć a poza tym z tym brzuchem, nie no jakoś wolę być aktywna a wtedy - nie wyobrażam sobie tego teraz choć wierzę, że może być super i niektórzy temat kontunują - przyznawać się:-) Poza tym, mój mąż się na tym etapie też już boi, czeka grzecznie. Marcikuk Ty dalej do pracy śmigasz?

Marcikuk- u mnie to juz z dobry miesiąc nic nie było i teraz nawet o tym nie mysle nie mam wogóle ochoty na te sprawy mąż zresztą też jak zauważyłam nie nalega chociaż on też zmęczony przychodzi z pracy może to też jest przyczyna a może po prostu nie interesuje go sex z waleniem jak napisała sylha :-D

haha, ale się uśmiałam:) Sylha - to zes pojechała z tym waleniem:P:P Swoją drogą chciałabym tak dobrze wyglądac w tym tyg ciazy i móc spacerowac:) Wiec naprawdę nie jest źle:) Z tego co widac to tylko brzuch, zas nogi i tylek nieruszony i o to chodzi:):)
Malena - trzymamy kciuki za Twoją wizytę:) Na pewno ważą już swoje:)
Ja mam wizytę w środę, ale mój maz sie boi, że bedzie trzecia dziewczynka.. NIe wiem jak mu to ułatwic.. Niby się cieszy, że zdrowe itp, ale widzę, że bardzo chciałaby synka, bo to nasze ostatnie dzieci będą..
Ja ze względu na ten mały polip w szyjce (i plamienia z niego w swoim czasie - teraz n szczescie spokoj) dostałam zakaz seksu, i cierpie z tego powodu:) Bo ochota jest:) Ale moze pani dr mnie choc trochę ułaskawi. Dziewczynki w ostatnim poscie pytałam jak z rożkami - macie, nie macie, a jesli tak to jakie??

reklama
Lola216- coś mi się wydaje,że lekarze z UK się mylą i polski gin ma rację, myślę że różnica między dziećmi jest mniejsza i że dziewczynka urodzi się z dobrą wagą. Wszystko będzie dobrze kochana!!!
Sylha- wyglądasz ślicznie w ciąży, ja też bym chciała tak wyglądać jak Ty!! nie jesteś żadnym waleniem ani wielorybem, ja czasami widzę kobiety w pojedynczej ciąży to są dwa razy takie jak ty albo i trzy.
Malena- to i ja również spodziewam się parki, jest nas więcej:)
Marciukuk- a ty to już w ogóle chudzinka, przytyłaś tylko 6 kilo,więc brawo!!!
Katka- ja też mam już siarę,zaczęła mi się od jakiegoś 17 t.c. i mam czasami wycieki.
Jasmina- trzymam kciuki za Ciebie i maluszki,abyś jak najdłużej wytrwała w szpitalu. Papa i czekamy na relacje jak wrócisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry