Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to był pikuś. Rozmawialiśmy o budowie domu. No i moja mama w pewnym momencie pomyliła się i powiedziała dzieci. Ja do niej a czemu w liczbie mnogiej mówisz? A moja mama, że to nigdy nie wiadomo. A ja do nich: a jak wiadomo? W pierwszej chwili myśleli, że żartuje. A potem wielkie booooom! Szał ciał ale szczęśliwi rodzice. Marzą teraz o parce.
Będę nadal śledziła informacje o Dominisiu, niech walczy dla swojej dzielnej mamusi i Kaspianka który na pewno czuwa nad nim z nieba
Powiedzcie mi jak to jest/było z ruchami Waszych dzieci. Czy oby dwa bąki ruszały się z taka sama lub podobną częstotliwością.
Ja czasami zastanawiam się się czy moja lewa córeczka mnie olewa a prawy synek stara się nadrobić za nią?

Dziewczyny, mam pytanko. Czy jak miałyście pierwsze badanie prenatalne to był z Wami męzuś. Chodzi mi o to czy lekarz stwarza warunki do tego by maż mógł podglądac co się dzieje i czy badania jest dopochwowe czy przez brzuch?