reklama

Ciąża bliźniacza

Kopiuj  z oba2.jpgKopiuj  z oba3.jpgKopiuj  z amelia1.jpgKopiuj  z amelia2.jpgKopiuj  z kacper1.jpgKopiuj  z kacper7.jpg

reklama
Dziewczyny nie ma idealnego wózka dla bliźniaków, zawsze trzeba wybrać coś kosztem czegoś...niestety! Ja wybrałam wersje typową miejską, jeden za drugim, polecany przez wiele mam bliźniąt,lekki, łatwo się składa i rozkłada-zdaję sobie sprawę,że dzieci szybko wyrosną z gondolek,ale coś za coś i tak mam zamiar zakupić za jakiś czas dodatkową spacerówkę jeden koło drugiego jak będą starsze. A oto link: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Baby Jogger City Select DOUBLE głęboko-spacerowy + 2 foteliki Maxi Cosi CABRIO FIX myślę,że cena też przystępna jak na wózek 3 in 1 . Już niedługo będę miała go w domku i będzie sobie czekał:)
Co do łóżeczek to ja zakupiłam zestaw mebli polskiej firmy Pinio-model Barcelona z 2 łóżeczkami, jestem zachwycona wyglądają przepięknie i widać,że dobrej jakości:tak:

Poniżej dodaję zdjęcie z pokoiku moich dzieci-łóżeczko, które czeka na Gabrielka:)

Załączniki

• P1040590.jpg
    P1040590.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 101
Ostatnia edycja:
Jeżeli któraś nie musi zaglądać na gabaryty to ja polecam tfk- mam go dzieciom wygodnie a on sam ma 78cm więc nie jest szeroki, a waga 17kg z gondolami- sami ważyliśmy ;-)

sylha no I sa male elfiki! Sliczne, cudne maluchy, super zdjecia!
gieniek calkiem fajny ten wozek, no I mozliwosc przekladania raczki jest!

Ja kupuje kojce graco electra, mam kolezanke, ktora bardzo chwalila, bo ma wibrujacy materac. A przy dwojce maluchow, to chyba sie sprawdzi. Jak jedno do karmienia, albo kapania, to drugie bedzie cicho, na to licze ;) poza tym troche szerszy, a krotszy, a ja na razie nie mam pokoju dla maluchow. Czekam chyba do wiosny az moja siostra znajdzie jakies mieszkanie...

sylha - ja powiem skromnie - SŁODZIAKI
onlyone - poduszke na internecie moj emek mi zamowil
gienek - nie boj sie. jak zoabczysz swoej slonca to strach ci minie
Miss Cynamonne - ja mam lozeczka turystyczne i poki co jestem zadowolona
Dziewczynki pochwale sie dwa tygodnie w szpitalu robi swoje. w dwa tygodnie po rozwiazaniu jestem 5 lzejsza niz przed ciaza. W zyciu takich nog chudych nie mialam ale to pewnie tylko zludzenie bo przez ostatnie miesiace je mialam jak slon.

Ostatnia edycja:
Witajcie nowe Mamuski na forum:-) Zycze duzo wsparcia i jak najdluzej w trojpaku:-)

Ja tez mam kojec Motherhood i powiem, ze jest nieoceniony. Jestem pewna, ze nie przespalabym ani godziny spokojnie bez tej poduchy.

Nasz typ na wozek to Baby Jogger City Select Double i mam nadzieje, ze taki bedziemy. Dostaniemy wozek w prezencie jest sprowadzony ze stanow ale nie dokonca ufam ze to wlasnie ten, wiec z niecierpliwoscia czekam na przesylke.

Bakterie w moczu to chyba bardzo czesta przypadlosc w ciazy. Ja je mialam od 8 tygodnia i dopiero pare tygodni temu jak zaczelam brac urosept i zuravit to sie oczyscily.

Majteczki po porodzie mam takie siatkowe bardzo elastyczne i pamietam, ze sie bardzo dobrze sprawdzily po cc. wiem ze w mothercare mozna kupic takie jednorazowe ale jak dla mnie to strata kasy bo nie sa elastyczne i ledwo zalozylam takie 3 rozmiary wieksze.

Lozeczko tez mamy turystyczne i narazie jedno, w miedzyczasie czeka nas przeprowadzka i dopiero wtedy zdecydujemy co dalej...

marciukuk, sylha - Malenstwa przeslodkie, az mi serce rosnie jak na nie patrze.
Jak dobrze pojdzie to ja jutro bede tulic swoje Dziewczynki:-)))))))

Magdzioha no już spokojne mozesz rodzić trzymam kciuki

syhla dzieciaczki są przecudne tajie kochane

Przy bliźniakach niestety zawsze coś kosztem czegoś -chodzi mi o wózek a jak ię znajdzie taki super to cena zwala z nóg :baffled:

reklama
witajcie dziewczyny
nie chcem sie wtrącac ale jesli chodzi o twój wybór wózka marcysiowa to ja kupilam podobnej wagi tylko ze wąski 78cm i szybko sie go pozbylam zdecydowanie za ciezko sie go prowadzilo a kraweznik to dla mnie wróg ,ja urodzilam w maju i uwiez mi ze spacery nie byly dla mnie przyjemne ze wzgledu na wózek
teraz mam o 11kg lzejszy maclaren i jest naprawde lekki ,juz nie wspomne ze do kazdego sklepu z łatwoscią wchodze
pozdrawiam was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry