reklama

Ciąża bliźniacza

anika- gratuluję parki!!Super strzał:-)

eevlee- ciała ketonowe pojawiają się jak organizm głoduje i zjada swój własny tłuszcz, niestety to przez dietę cukrzycową, lekarz mi napisał wiadomość,że muszę przed pójściem spać zjeść kaloryczny posiłek i pić ddddddddddddddduuuuuużo wody,bo za mało węglowodanów dostarczam do organizmu,no ale właśnie o to chodzi,że jak ma się cukrzycę to nie wolno ich jeść..błędne koło. Mam nadzieję,że ten późny posiłek coś pomoże...

onlyone- hmm...to nie wiedziałam,że trzeba mieć nadwagę w UK,żeby dostać skierowanie na krzywą cukrową, tutaj każda kobieta w ciąży musi obowiązkowo, znam mega chudzielce co chorują na cukrzycę w ciąży. Chociaż pierwszym podejrzeniem może być zbyt szybkie przybieranie na wadze. Nie znam się na tym, powodzenia kochana na wizycie jutro i powiedz koniecznie,że czasami słabo się czujesz niech Ci zrobią chociaż morfologię podstawową!
magdziocha- to już jutro Twój wielki dzień!!!ile dziewczynki ważą? Bardzo mocno trzymam kciuki i nie puszczam!!

reklama
Gieniek- no faktycznie biedna jesteś z tym wszystkim ale pomysł ze już końcówka i będziesz tulic malenstwa :-)

Sylha- cudowna sesja . Tez bym taka z chęcią zrobiła mojej parce ...

Co do wózka to chyba w mojej sytuacji to był strzał w 10 ze kupiłam I candy peach. Lena już 5 tyg w szpitalu a ja bym jak głupia jeździła z podwójnym wózkiem z samym matim. A tak on jest jak pojedynczy i jak Lenka wróci do domu to tylko doczepiam gondole i mam podwójny . Ogólnie wózek rewelacja , jedna ręka sie go prowadzi.
Jednak wiadomo ma swoje minusy jak chyba każdy wózek i na pewno pózniej dokupie jakiś na szerokość lekki np baby jogger city mini spacerowke - ma super opinie i widziałam na żywo - podoba mi sie.

Co do poduch to tez spalam cała ciążę z poducha specjalna. Do karmienia natomiast słyszałam ze dwójkę na raz cieżko jest karmić w jednym czasie jeśli jest sie samemu.

Gienek - u mni9e wyszla ta cholestoza cala dlatego chceili bym wrocila ale bylo juz za pozno. No i anemia. A ty wez moze sie ze swoim lekarzem skonsultuj o te wyniki. I trzymaj sie jeszcze troszke w trojpaku
Onlyone - a w Szkocji mi robili badania na cukier z tym ze to nie byla jakas tam proba glukozowa nic mi nie dali do wypivia tylko pobrali krew. A jak pytalam czy jestem w grupie ryzyka bo moj tata byl cukrzykiem to powiedzieli ze nie. Tak wiec co kraj to obyczaj. A Anglia i Szkocja niby to samo.
anika - gratuluje parki. strasznie chcialam tez parke a teraz moich synusiow bym juz na zadna dziewczyne nie zamienila :-)

Dziewczyny co tam u Maleny macie jakies wiesci???

Anika - gratuluję parki :))) też bym chciała :)))

Magdzioha - trzymam kciuki za poród :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cudownie, że już zaraz będziesz miała za sobą dzieciaczki :)))

Marcikuk - fajnie się słucha takich informacji o szybkim powrocie do formy :)))

Ja jeszcze o wózkach nie myślę poważnie, ale na dzień dzisiejszy chciałabym, żeby dzieci siedziały obok siebie :)
A co do łóżeczek to ja też planuję tak jak Eevlee meble z IKEI - podobają mi się te zwykłe białe łóżeczka :)))

Sylha - zdjęcia dzieciaczków bajeczne :))) jak z pocztówki!! :)))

Gienek - trzymaj się &&&&&&&&&&&&& mam nadzieję, że szybko unormuje się twoje zdrowie &&&&&&&&&&&&&

Hej Dziewczyny!
Dziekuje za slowa otuchy:-)
Jutro potwierdzone na 100% ciesze sie ogromie ze poznam moje Ksiezniczki:-)

Jak tylko bede w stanie to dam znac jak poszlo.
Trzymajcie sie cieplutko:-)

anika222- gratulacje parki, niezły strzał:szok::-)

Dziewczynki rozpisałyście się o wózkach. Ja od dawna miała swój wybrany - do dziś. Gdy zadzwoniłam czy można go zobaczyć na żywo to Pani odpowiedziała że nie bo "odstrasza" i nikt by go nie kupił, poza tym wymiary i waga wózka błędne na stronce internetowej. Wyszło że wózek ma 150cm po złożeniu czy to możliwe? Chyba byśmy musieli mieć busa żeby go zmieść. Więc załamka. A taki wózek chciałam S twinner Casualplay CASUALPLAY S-Twinner - Bliźniacze Szczęście - sklep / komis dla bliźniąt
czy może któraś z was brała go pod uwagę albo wie coś na jego temat?

madmax calkiem fajny ten wozek, no I lekki. Osobiscie widze go pierwszy raz.
magdzioha trzymaj sie jutro! Bede czekac z niecierpliwoscia na wiadomosc!!!

Dziewczyny, to ktora nastepna? Gieniek? a potem ja????:szok:
Za kazdym razem jak pomysle, to wyje... Musze chyba nauczyc sie kontrolowac, bo na porodowce obciach bedzie:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry