Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

! Co do brzucha to u mnie po rozpoznaniu dermotazy lekarze zabronili smarować się kremami na rozstępy, efekt jest drastyczny,cały brzuch mi popękał:-(Eevlee i madmax mnie lekarz co wizytę pyta czy zwolnienie wystawić. Przy ostrej anemii powinno się bardzo uważać. A ja na zwolnienie na razie nie mogę iść bo chcemy o kredyt złożyć a muszę mieć zaświadczenie o zarobkach. Na takie ZUSowiskie banki patrzą bardzo krzywo. A potem nie będziemy mieli żadnej szansy na kredyt.
Eevlee to pochwal się płcią. A jeśli się chwaliłaś to powtórz proszę bo ja nie ogarniam...
Dziewczyny bierzecie jakieś leki, bo wyczytałam, że EEVLEE i Marcysiowa biorą luteinę (ja wybrałam duphaston)-i estrofem biore 3x1 i podobno jest szansa, że mi lekarz odstawi w 22tc. EEVLEE dlaczego bierzesz clexane (jakie masz recepty) ? Ja kłuję się profilaktycznie (podobno mam do 6 tyg po porodzie). Jestem tym przerażona, bo nie mam już dojścia do refundacji. Zresztą tydzień temu byłam w klinice i lekarz jak zobaczył moje wyniki to powiedzial, że mogę odstawić na tydzień clexane (w końcu brzuch odpoczął, bo same zrosty) i potem mam zrobić badania i pokazać lekarzowi, który moją ciąże prowadzi, aby podjął decyzję.
Czy któraś z Was jest w ciąży jednojajowej ?
Dziwne bo mi sie wydaje ze mam duzy