reklama

Ciąża bliźniacza

gieniek daj znac koniecznie po badaniach. Jeszcze troszke wytrzymaj.
Jeszcze nie spakowana? Ja juz spanikowalam i od niedzieli walizeczka stoi w pokoju :) w razie czego....
dzis wzielam juz nospe, bo od powrotu do domu od poloznej tak mnie boli podbrzusze, ze ledwo chodze. Ale nie skurcze, tylko jeden wielki caly Czas. Troszke teraz lepiej, bo sie wyciagnelam na sofie.... Jeszcze troche, jeszcze troche, jeszcze troche....;-)

reklama
Onlyone-jak tylko poczujesz ból to bierz koniecznie Nospę! Wiesz co mnie też boli bardziej jak jestem po wizycie u ginekologa i on mi tam coś sprawdza,to wracam do domu i mam bolesność jak na @. Chyba lepiej zbyt często tam nie zaglądać;-) Ja jeszcze czekam na jakieś ostatnie drobiazgi, które zamówiłam do szpitala i zacznę się pakować, musiałam dokupić tych siateczkowych majtek i podkłady poporodowe,bo jak się dowiedziałam w szpitalu tego nie dają-trzeba mieć swoje..nie martw się Tobie na 100% zrobią cesarkę,bo dzieciaki raczej się nie przekręcą no i tak jak mówisz masz prawo wyboru u nas jak nie posmarujesz to nie masz prawa wyboru. Mam nadzieję,że u mnie cyrków nie będzie wybrałam szpital,który "podobno" daje prawo wyboru po pierwsze jak bliźnięta a po drugie jak się jest po IVF to traktują ulgowo,ale to się okaże na miejscu...

DZIEWCZYNY zwłaszcza te z Polski, które zastanawiają się,gdzie kupić wózek,mebelki,foteliki i inne artykuły dla dzieci. OSTRZEGAM przed sklepem BOCIEK w Zabrzu. Padłam ofiarą oszustów a wydałam tam naprawdę dużo pieniędzy, mają na miejscu sklep stacjonarny i sprzedają też przez internet m.in.allegro. Sprzedają stary popsuty wybrakowany sprzęt, który jak przychodzi nie możesz reklamować, syn właścicielki to taki CHAM,że dwa razy po rozmowie z nim przez tel zalewałam się łzami, szkoda,że nie przeczytałam wcześniej nic na temat tego sklepu dałam się naiwnie nabrać:( Na moje potwierdzenie linki do opinii (ja niestety sprawdziłam za późno)..

Sklep BOCIEK - Zabrze - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

BOCIEK. SKLEPY FIRMY MODEX, ZABRZE, MIKULCZYCKA 1

Onlyone- też tak myślałam,że można a okazało się,że ten niesympatyczny facet naskoczył na mnie,że nie mogę odesłać popsutego fotelika,bo oni wysłali mi sprawny sprzęt a wada powstała w trakcie transportu i mam wezwać kuriera, spisać protokół i zaznaczyć,że towar był dobrze zapakowany,ale uległ zepsuciu z winy firmy kurierskiej i oni będą teraz czekać na rozpatrzenie reklamacji przez Firmę kurierską, która jak znam życie jej nie uzna. Gwarantują na swojej stronie,że mają sprzęt nowy,oryginalny z gwarancją producenta a moje foteliki przyszły w workach foliowych zamiast kartonikach MAxi Cosi wrzucone do wielkiego kartonu z częściami od wózka,nie zabezpieczone w żaden sposób, wózek też był w nieoryginalnym opakowaniu. Ten sprzęt co sprzedają podejrzewam,że nie jest nowy tylko kupują taniej wadliwe produkty i sprzedają jako nowe bez możliwości wymiany:-(

Ło matko Gieniuś - ależ się naciełaś. Postrasz ich może UOKiem, albo cóś:wściekła/y:
Lola, Macikuk - cudne są te wsze dzieciaczki - normalnie słodziaki :-)
Moje maluchy zaczęły kopać :tak: Wczoraj po raz pierwszy zobaczyłam jak się pod wpływem kopniaków brzuch poruszył. Normalnie mi łzy poleciały :-) Emek tez chce zobaczyć, ale jakoś nie może trafić na moment ;-)
Madmax - ja mam kojec i jest w całości.

gieniek a to gnoje! Co teraz? Da rade to gdzies zglosic, albo cos?
lilonka ja tez czasami leze na sofie, wylaczony tel I czekam az sie porusza... Kopia, kreca sie, brzuch caly skacze, a jak wolam M albo mu reka machne zeby szybko zobaczyl, to cisza.... Kilka razy tylko mu sie udalo. Wczoraj siorka nagrywala mi brzuch, mowi, ze kiedys pokaze dzieciakom jak kopaly - to samo... Pol godz sie krecily, jak podeszla z telefonem, to nic.... Moj M mowi, ze przed ojcem juz czuja respekt, a mamusce na glowe wejda :-D Oj niech wlaza!

Gienek spróbuj reklamowac to jest Twoje prawo moze ktoś się zajmie tą firmą

Byłam dziś na pobraniu krwi i zostałam przepuszczona przez dziewczynę w 6-stym miesiącu ciaży bo mówi ,ze ja juz na końcówce to musi mi być ciężko :szok: - brzuch zaczął mi rosbnąć w zastraszającym tempie :eek:

Lilonka pierwsze ruchy są najlepsze bo długo wyczekiwane moje dzieciaczki lubią kopać tatusia po plecach w nocy wtedy najlepiej odczuwa ich ruchy:-D

Witaj Asiek

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, odczuwanie ruchów dziecka to musi być coś niesamowiteo. Już nie mogę się doczekac tych doznań :-)

Gienek, strasznie się naciełaś, co za oszuści. Dziękuję, że o tym piszesz. Ja jestem ze śląska - ostatnio byłam oglądać artykuły dziecięce w Katowicach w Silesi w sklepie SMYK MEGA STORE i miałam zamiar robić dalsze poszukiwania, Wiem, że ten sklep o którym piszesz ędę omijać szerokim łukiem.
Gienek, napisz jaki szpital wybrałaś do porodu. Ja tez pomału rozglądam się za takim w którym nie będę mieć problemów. Lekarz polecił mi szpital w Katowciach-Boucicach: Bonifratrzy - Zakon Szpitalny Św. Jana Bożego: Aktualności - Katowice - Szpital - zmieniający się baner chcę tam w najbliższych miesiącach jechać na zwiedzanie oddziału.

A tak w oóle to Gienek i Onlyone to wy się jeszcze trzymajcie w trójpakach. I prężnie udzielajcie się na forum, żebyśmy były mądrzejsze o Waszą wiedzę i doświadczenia ciążowe :-)

No rzeczywiście skur...ństwo z tym sklepem. Gienek a jaki wózek kupiłaś ? Foteliki były w komplecie ?
Fajnie macie, że już czujecie ruchy. Ja czasami czuję takie bąbelki. Mąż wciska mi na siłę czekoladę, bo po niej najczęściej się pojawiają.
To w ciąży jednojajowej jest tylko Asiek8282 i ja?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry