dee dee, strasznie mi przykro, jestesmy calym sercem z wami <3
madmax, nie pierz, lilonka ma racje, przeciez maz da rade wyprac ubranka w pralce automatycznej! nikt nie kaze mu tego robic recznie.. dbaj o was teraz jeszcze bardziej.
tigla, moja ciaza jest z in vitro, ostatnia miesiaczka 29 lipca. a twoje blizniaki sa jednojajowe?
mamusie nasze forumowe, dziekuje za wasze rady, czlowiek moze sie oswoic z tym, co nas czeka juz niedlugo... nie moge uwierzyc ze to juz 24 tydzien mi bije, przeciez dopiero co sie udalo zajsc...
agatko, a czy w zwiazku z nawracajacymi poronieniami przeszlas terapie immunologiczna z zastrzykami z surowicy z krwi twojego meza? wiem ze dobry immunolog moze takie poronienia nalogowe zdiagnozowac i przeleczyc.
ale mialam nadrabiania czytania, nie bylo mnie tylko dwa dni a tu taka masa wpisow! fajnie, fajnie, dzieje sie

wczoraj bylismy z mezem ogladac wozki na zywo, z wozkow jeden za drugim mieli tylko abc design zoom, akurat ten, ktory mi sie podoba, ale cena z kosmosu... chyba jednak obejrze w dino twinni. no i skorzystalismy z wyprzedazy i kupilismy pierwsze ciuszki dla naszych maluchow- piekne sa i takie malutkie

)), posegregowalam te, ktore juz dostalam i mam bardzo duzo na start, wiec powoli zaczynam odhaczac wyprawke. uff, ale ta lista dluga jest...