Dee Dee trzymaj się dzielnie, po części wiem co czujesz-ja straciłam dwóch synów.
Gieniek ja już mniej więcej łapie kiedy mam sobie sama zwiększyć porcje (nawet mąż w nagrodę za dobry cukier daje mi po kostce czekolady). Boję się tylko, że w środę na kontroli diabetolog będzie chciała włączyć mi insulinę, a ja wolałabym potrenować jeszcze z dietą, bo myślę, że jestem na dobrej drodze.
Kretowinka ja tez z ivf, też 29 lipca ostatnia miesiączka, transfer 16 lipca 3-dniowych zarodków. Tak, moje bliźniaki niestety znów jednojajowe.
Dzięki Mati za życzenia. Uściskaj bobaski :-)
Słuchajcie kiedyś ktoś wrzucił tu listę wyprawkową, możecie to powtórzyć ?
Pachnąca co z Tobą ??
Gieniek ja już mniej więcej łapie kiedy mam sobie sama zwiększyć porcje (nawet mąż w nagrodę za dobry cukier daje mi po kostce czekolady). Boję się tylko, że w środę na kontroli diabetolog będzie chciała włączyć mi insulinę, a ja wolałabym potrenować jeszcze z dietą, bo myślę, że jestem na dobrej drodze.
Kretowinka ja tez z ivf, też 29 lipca ostatnia miesiączka, transfer 16 lipca 3-dniowych zarodków. Tak, moje bliźniaki niestety znów jednojajowe.
Dzięki Mati za życzenia. Uściskaj bobaski :-)
Słuchajcie kiedyś ktoś wrzucił tu listę wyprawkową, możecie to powtórzyć ?
Pachnąca co z Tobą ??

7.30 śniadanie, 11 drugie, 14 obiad I, 17 obiad II i 20 kolacja a kilogramy przybywają ;-)