Asiek i udało Ci się zasiać we mnie wątpliwości względem wyboru wózka ;-). Faktycznie gondole w Twinni wydaja się mniejsze. Teraz skłaniam się bardziej do abc zoom. Dobrze, że tak sobie dyskutujemy na temat naszych różnych planów zakupowych, bo dzięki temu człowiek co najmniej dwa razy przemyśli zanim bezmyślnie wyda kasę.
Elala to zgadzamy się jak na razie w kwestii wózka

. A opinie o nim słyszałam same pozytywne-z tym, że drogi. Dlatego też zastanawiam się nad Twinni. A co do Twojej wagi to trochę to dużo, ale skoro lekarz nic Ci nie mówi to chyba nic złego to nie jest. Mój się do mnie czepiał w listopadzie, bo potrafiłam w 3 tyg przybrać 2,5kg. Teraz z kolei jak jestem na diecie cukrzycowej chudnę i denerwuję się, czy to dobrze dla dziewczynek

. Także i tak źle i tak niedobrze.
Kretowinko, moja Ty ciążowa bliźniaczko ;-) ciesze się, że u Ciebie wszystko zaczyna się układać z tą cholerną anemią. Trzymam kciuki żeby ominęła Cie ta transfuzja.
Lilonka ale miałaś szczęście z tymi trzema bliźniaczymi w jednym sklepie :-). Z tymi bliźniaczymi wózkami to faktycznie jawna dyskryminacja i chamstwo

. Nie dość, że bardzo rzadko są na sklepie i nie ma możliwości ich wypróbowania, to ich cena jest parokrotnie wyższa od pojedynczego. To my mamy dokonać zakupu na podstawie zdjęcia, czy opowieści sprzedawcy ?
Onlyone jesteś wielka !! Zarówno mentalnie jak i (NA PEWNO :-)) fizycznie. Dzieciaczki ładne klopsiki-masz co dźwigać, ale w ogóle mi Cię nie żal, bo ten słodki ciężar będzie Cię męczył już tylko do poniedziałku. Po prostu podziwiam i oczywiście zazdroszczę.
Tak piszecie o wagach dzieciaczków to myślę sobie, że moje to są faktycznie kruszynki : w 23 tc miały 430 i 500gr.
Z moją cukrzyca coraz gorzej, aż się boje jechać w piątek na kontrolę.