reklama

Ciąża bliźniacza

Wlasnie wrocilam do domu... Wszystko wzorowo! Tylko drugi moj synus odwrocil sie i teraz mam dwoch dupskami do dolu... Ale nie ma znaczenia, bo i tak cesarka. O 7 rano w poniedzialek mam juz byc na oddziale - sa 3 kobitki, no ale w porze lunchu juz bede miala maluchy! Fajnie wszystko mi dzis wyjasnili jak z cesarka, po, no i teraz mam kilka dni na porzadny odpoczynek, kazali mi sie porzadnie wyspac...
no i podali mi przyblizona wage o dziwo! 2738g i 2912!!!!! Jupiiiiii!
Dobra, dalam wam znac, teraz musze obdzwonic rodzinke :) Caluje!!!

reklama
Moniek - Fajnie ze napisalas gratuluje pieknych coreczek.
Ja wlasnie nosze sie z zamiarem kupna takiego wozka (ale raczej myslalam o nowym - chociaz jak nie jest za bardzo uzywany moglabym ewentualnie od Ciebie odkupic).
Ale napisz mi kochana dlaczego swoj sprzedajesz??? Twoje maluszki maja przeciez tylko 10 miesiecy. co myslisz o tym wozku jakies szczegolne zalety/wady????.
Pozdrawiam

Onlyone - piękna waga maluchów:tak: w poniedziałek jesteśmy serduchami z Tobą i czekamy na relację i fotki maluszków. A teraz ktoś powinien nakopać do d... tej doktorce, co Cię tak straszyła, że ciężko Ci będzie donosić ciąże. A tu 38 tydzien leci i kluski-maluszki :-) Też tak chce :tak:

Onlyone - waga godna naśladowania!Pieknie! Tak z ciekawości dołączam sie do prośby o zdjęcie brzuszka,bo potem malenstw to już bez gadania:)! W poniedziałek wszystkie kciuki z forum bedą trzymane za Ciebie!

Ja od dwóch dni mam jakiś słabszy okres. Gdzie nie siade tam od razu bym zasypiala. A tu tyle prasowania...chciałabym już skończyć pokój chłopaków i ułożyć im ciuszki. Tylko musze poszukać na to siły. Chyba zostały na kilka dni pod koldra.
Zastanawiam sie tez nad podgrzewaczami. Myślicie,ze ich będziemy używać?Moze podpowiedza nam to mamy z forum?

dzieki dziewczynki za mile slowa :)

onlyone, trzymam kciuki! super jestes twardziel!

moje maluchy tydzien temu wazyly 670g i 710g- to wielkoludy sa jakies :szok: szynka 41 nadal zamknieta, dobrze ze ciaza jest ok, tylko ja jestem eksploatowana. ale dam sobie rade, juz mi pierwszy szok minal, teraz wdrazam plan naprawczy.
pozdrawiam

Kretowinko - mój Maciuś 3 tygodnie temu 816g, więc całkiem podobnie. Tylko Zuzia kruszynka. Ale mam nadzieję, że w piątek się okaże, że dogoniła braciszka:tak: jeszcze 2 dni i wizyta:-) chyba zaczynam się już stresować:baffled:

Kretowinka - Ty sie trzymaj dzielnie!
Wasze to wielkoludy? Moje trzy tyg temu ważyły ok 1kg, co tez mocno czuje w kroczu i w biodrach. Teraz dokładny pomiar wagi mam w sobotę.

Właśnie odebral swoją morfologie i wyniki moczu. Poprawiają mi sie z tygodnia na tydzień...aż sie zaczynam bać,ze wszystkie parametry im dalej w las tym lepsze...

Miss - no to faktycznie masz co nosić :-) To teraz pewnie koło 1,5 kg ważą:tak: u mnie wg kalendarzy ciążowych maluch powinien ważyć koło 1100 g w 28 tc. Maciek z placem w nosie ;-), mam nadzieję że Zuzia też. Swoją drogą ona jest tak ruchliwa, że chyba od razu pali wszystkie kalorie. Praktycznie kopie co godzinę, dwie. Maciek 3-4 razy dziennie.

reklama
Zenia - ja też początkująca ;-) Te hity i kity są przy pojedynczych. Ja po rozmowach z bliźniaczymi mami uważam laktator za rzecz bardzo potrzebną przy dwójce, jeśli tylko będę miała wystarczająco pokarmu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry