reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Lilonka - ja tez na l4 długo jeszcze miałam telefon,który dzwonił non stop,ale uczucie,ze jestem potrzebna było ważne. Czara sie przelała po kilku telefonach po 2 w nocy. A jak wreszcie oddałam telefon to po tygodniu poczułam ulgę:).
Może to wiąże sie tez z tym,ze nie chce wraca do tej pracy po macierzyńskim. Przy tym trybie trzeba byc w 100% dla pracy. A ja już nie będę:)

Bibiana - 4 lata. Ale to już za nami :tak: Były ciężkie chwile, szczególnie jak odebraliśmy wyniki, do inv trzeba było dojrzeć emocjonalnie i finansowo ;-)Najważniejsze to nie podawać się i walczyć do końca:-)

Lilonka - ja tez na l4 długo jeszcze miałam telefon,który dzwonił non stop,ale uczucie,ze jestem potrzebna było ważne. Czara sie przelała po kilku telefonach po 2 w nocy. A jak wreszcie oddałam telefon to po tygodniu poczułam ulgę:).
Może to wiąże sie tez z tym,ze nie chce wraca do tej pracy po macierzyńskim. Przy tym trybie trzeba byc w 100% dla pracy. A ja już nie będę:)

Mi telefon zostanie, bo przed moją zastępczynią ciężki okres w pracy. Na razie dzwoni średnio 2x dziennie, ale generalnie stara się czekać do 9. U mnie trzeba być w 200%. Ale za tym idą pieniądze. Coś za coś. Nie pracuje 8 godzin dziennie, ale i nie zarabiam najniższej krajowej.

Różyczko - no prawie 40 cm. Jest 103, a było 64-65:tak:
20130107084 (480x640).jpg

Lilonka- piękny brzuszek:)
Różyczka - mam dokładnie to samo co ty:) też bym chciała przewinąć dalej o te przynajmniej 10 tyg. Wydaje mu się że bezpieczniej bym się w tym 26-27 tyg już czuła a to tyle czasu jeszcze przed nami.

Maggi - nie tak do końca :-) Na razie czekam na 30 tydzień:tak: Ale z opcji przewijania +8 chętnie bym skorzystała :-D
Chociaż w dniu dzisiejszym wystarczyłoby mi +7,5 godziny. Oby do wizyty:-)

reklama
Tigla no raczej jest i to podobno spora,z reguły brzuch wiekszy przy dwujajowej bo masz wszystko podwójnie,osobne łożyska,worki owodniowe a tak przynajmniej w jednej paczce siedzą:)a pewnie jeszcze większy tak jak u mnie gdy łożyska z przodu to wywala Cię jeszcze bardziej do przodu:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry