Cześć Dziewczynki
Trochę mnie nie było, a u Was tyle się dzieje!! Części dziewczynek w ogóle nie znam
Onlyone - GRATULUJĘ pięknych dzieciaczków !!!!

)))))))
Hakima - trzymam kciuki za Ciebie!!!
No i trzymam kciuki za pozostałe trójpaczki i mamusie bliźniaczków

)))) Dużo zdrowia dziewczyny!!!
Mało pisałam ostatnio, bo jakoś miałam ciężki okres - raz, że dużo się dzieje (ciągle coś załatwiamy), a dwa że jakaś przybita jestem i nie bardzo wiem co pisać.
Moja przyjaciółka, która też jest w ciąży ma duże problemy i dodatkowo mnie to dobija, bo nie wiem jak jej pomóc, a ona nie bardzo chce dać sobie pomóc.. Poza tym ja też w nienajlepszej formie psychicznej.
A co u mnie? Wczoraj miałam usg prenatalne połówkowe - będę miała dwie dziewczynki

) Lidka i Olga (albo Iza, ale raczej pierwsza opcja)

Mój Emek oszalał na ich punkcie - tak mu odbiło, że nie wiem

)) jakby dopiero zmaterializowały mu się przed oczami

)
Poza tym wszystko u mnie gra - dzieciątka zdrowe, mają bardzo niewielkie prawdopodobieństwo wad wrodzonych. No i idą łeb w łeb - mają po 15-16cm i 350 gramów wagi

szyjka długachna - 54mm.
Ale ja czuję się raczej średnio - ciągle męczy mnie niestrawność i mam problemy z przemieszczaniem się - boli miednica (już nie mam szans zdjąć spodni na stojąco) i ogólnie czasami czuję się jak niepełnosprawna z powodu tego bólu w kroku. No i chyba zaczyna mi się przepuklina pępkowa (ból i kłucie w okolicy pępka) - ale z tym się nic nie da zrobić przed porodem, więc trzeba przecierpieć.
Poza tym ciągle coś się dzieje, bo wpadliśmy w wir urządzania mieszkania (kończenia rzeczy, które powinniśmy zrobić dawno, ale funduszy zawsze brakło - szafka pod umywalkę, regał na książki, nowa lodówka itp.). Kupiliśmy już nawet wózek - używany, ale w bardzo dobrym stanie, za 1/4 ceny sklepowej

No i powoli skupujemy inne akcesoria dla maluchów