Bibiana dzięki za te szczegóły w związku z urlopami. Co do liczenia tego rodzicielskiego to musimy się wstrzymać póki nie przyklepią, czyli na pewno mamy 31+8, tak ?
Eevlee u mnie są 2 szkoły rodzenia : szpitalna bezpłatna i prywatna. Zamierzam chodzić do tej bezpłatnej, bo i tak za dużo rzeczy mnie nie będzie dotyczyć : rodzić będę gdzie indziej, wiadomo cc i ćwiczyć mi nie będzie wolno. Jedynie chodzi mi o naukę opieki nad maluchami.
Kretowinka to jesteśmy też podobnie na zwolnieniu, bo ja jestem od 8.IX. Mam wtyki u głównej księgowej, więc za jakiś czas poproszę o wyliczenia ile na zwykłym macierzyńskim + zaległe urlopy mam wolnego, żeby móc się zastanowić co dalej robić. Bo w moi przypadku to lepiej opłaca się ten zdrowotny (trochę się sypię od jakiegoś czasu). Dam Ci znak jak to mniej więcej wyjdzie.
Onlyone po prostu brak mi słów z zachwytu

A jeszcze ta piąstka Nikosa na nosie Samiego

. Ja też już chcę mieć moje gwiazdeczki !! Gratulacje mamusiu. Onlyone a jak było z pierwszym karmieniem ? miałaś od razu mleko, kiedy Ci małych przystawili ?
Sade obie ciąże to in vitro. Lekarze nie mogli wyjść z szoku, a ja z przerażenia, jakim cudem zachodzę w jednojajowe. Byłam i jestem jedynym takim przypadkiem w klinice.
Marcikuk brałaś insulinę ??
Hakima pomyśl, już tylko jeden dzień (nawet niecały) i będziesz mogła wyściskać swoje skarby. Będzie dobrze :-). Daj nam jutro szybko znak, bo nas tez nerwy zjadają.
Zenia powodzenia na wizycie. Daj znak jak małe smoki rosną :-)
Anika dlaczego trzymają Ciebie w szpitalu ? Sory, ale tyle dziewczyn przez nasze forum się przewija, że nieraz tracę wątek-a ciąża to jeszcze utrudnia ;-).
OOO
Pachnąca martwiłam się co u Ciebie, że sie nie odzywasz. Cieszę się, że u dzieciaków wszystko ok. Tak jak ja czekasz na dziewczynki :-). A długości szynki zazdroszczę.
Marcysiowa są takie kojce, bardzo podobne do łóżeczek turystycznych. Wymiary 100 na 100. Ja taki chcę kupić.
MUMMY LOVE Kojec / łóżeczko do zabawy i na podróż! (2966149395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Coś w tym stylu. Sa wersje z kolorowymi bokami, z odpinanymi, zasłanianymi itp.