eevlee
Fanka BB :)
Mi na dzień dzisiejszy przybyło 13 kg. Szok, ale powtarzam sobie ze wszystko zrzucę z nawiązką. Inaczej nie będę miała w co sie ubrać, oprócz ciuchów ciazowych :-)
Sodie, mi tez sie marzy chodzenie z maluszkami na basen :-)
A ja dziś byłam na wizycie. Miałam tylko badanie bez usg i wszystko jest w porządku. Odebrałam wyniki z krzywej cukrowej i lekarz twierdzi ze są w normie. Przed obciążeniem 75 g glukozy było 3,8 a po obciazeniu po 2 h 6,9. Morfologia tez bez jakiś większych odstępstw od normy więc sie cieszę :-)
Po wizycie cała w skowronkach odwiedziłam sklep z ciuszkami dzieciecymi. Kupiłam moim maluszkom po kilka par półśpiochów, ręczniczki po kąpieli i pieluszki tetrowe :-)
Lilonko, czy już sie zakwaterowalas w szpitalu?
A z ta waga maluszków to tez uważam, ze to wszystko na wyrost jest wyliczane i nie ma co sie tym tak przejmować.
Sodie, mi tez sie marzy chodzenie z maluszkami na basen :-)
A ja dziś byłam na wizycie. Miałam tylko badanie bez usg i wszystko jest w porządku. Odebrałam wyniki z krzywej cukrowej i lekarz twierdzi ze są w normie. Przed obciążeniem 75 g glukozy było 3,8 a po obciazeniu po 2 h 6,9. Morfologia tez bez jakiś większych odstępstw od normy więc sie cieszę :-)
Po wizycie cała w skowronkach odwiedziłam sklep z ciuszkami dzieciecymi. Kupiłam moim maluszkom po kilka par półśpiochów, ręczniczki po kąpieli i pieluszki tetrowe :-)
Lilonko, czy już sie zakwaterowalas w szpitalu?
A z ta waga maluszków to tez uważam, ze to wszystko na wyrost jest wyliczane i nie ma co sie tym tak przejmować.

Lekarz dodal,ze jesli wczesniejsze pomiary sie zgadzaja, to jedna z dziewczynek od 2 tyg nie rosnie:/ Pozniej, widzac moje zmartwienie na twarzy, zaczal sie doszukiwac niescislosci w dokumentach. Dochodzac do sendna sprawy... wyszlo na to, ze jest 10% roznicy miedzy dziewczynkami, ze przeplywy sa ok, wody ok, wszystko ok. Ale nie dowiedzialam sie ile waza i cala ta kontrola byla jak z archiwum X :/ Za dlugo by opowiadac... Nastepna kontrola za 2 tyg wtedy mam nadzieje uzyskam wiecej informacji.
dzis sie wazylam i...18 kg na +!!! 75kg waze na dzien dzisiejszy. fakt Nie widac tego az tak bardzo, bo mam 176cm wzrostu, ale ....doznalam szoku