reklama

Ciąża bliźniacza

bojka - najważniejsze, że jesteś pod stałą kontrolą, dzieciaczki rosną i wiadomo co się dzieje, a z tego co piszesz, lekarz mądrze działa. Co do bałaganu w domu, to może skoro rodzina Ci go zafundowała to "w pakiecie" niech zapewnią sprzątanie ;-)

reklama
Witajcie! Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się, że dołączę. Dziś na liczniku wybił mi 21 tc, dodam, że spodziewamy się dwóch urwisów:-D. W piątek zaliczyliśmy połówkowe i chłopaki ważą ( na 20tc+2 ) po 361 g i 379 g, więc rosną dość równo, co mnie bardzo cieszy:)

Serdecznie gratuluję szczęśliwym mamusiom Onlyone i Hakimie, nareszcie po zalogowaniu mogłam popodziwiać Wasze cudne szkraby:) I trochę Wam zazdroszczę, że Wy już po rozpakowaniu...
Ja też jestem ostatnio na etapie mebelków i wózków i wciąż nie podjęłam decyzji, ogromnie się cieszę, że jest nas tu tyle i każda Wasza opinia będzie bardzo przydatna:tak:.

Witaj Tigla, Ciebie pamiętam z innego forum, cieszę się, że dziewczynki tak ładnie rosną, tylko ta cukrzyca daje się we znaki... mam nadzieję, że to się wkrótce unormuje:)

Teraz tylko muszę ogarnąć suwaczka i nadrobić wszystkie Wasze historie:)

Witaj Wiosanka:)
Gratuluję dwóch chłopaczków:-) moje marzenie, ale coś mi się wydaje, że będzie parka..
Jesteśmy prawie na tym samym etapie:-) jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości?

Palm, dzięki za miłe przyjęcie:) Rzeczywiście jesteśmy na podobnym etapie:) Z dolegliwościami u mnie to sprawa dość dziwna, bo praktycznie cała moja ciąża była raczej bezobjawowa:) Jedynie mdłości mnie męczyły i to dość krótko na całe szczęście. Obecnie moim zmartwieniem są ruchy, które w zależności od dnia nasilają się lub ustępują. I jak tu nie być zdenerwowaną przyszła mamą:tak: A jak sprawa ruchów maleństw ma się u Ciebie? Wybacz jeśli pisałaś o tym wcześniej, ale muszę trochę nadrobić zaległości w Waszych wpisach. Czy możesz mi pomóc w sprawie suwaczka, nie bardzo wiem, gdzie mam go wkleić:baffled:...

witajcie dziewczyny
ja tu dalej wam kibicuje szczególnie tym w nastepnej kolejce
bojka ja rozwarcie mialam na 2 cm juz w 25tc i tak sobie przelezalam do 32tc wiec mysle ze spokojnie wytrzymasz jesli bedziesz lezec, a noi waga twoich dzieciaczków rewelacyjna ,moje tez byly z podobną wagą na tym etapie ciązy
palam00 jesli jesli jestes juz zdrowa to zapraszam na kawke cos tez mi sie wydaje ze u ciebie bedzie parka
pozdrawiam

Na wstępie witajcie nowe mamusie!Cieszę się, że stale ktoś się pojawia, dzięki temu mamy ciągłość na forum:-)

Bojka - cieszę się, że się odezwałaś! I że szynka trzyma się na stałym poziomie! Do marca dociągniesz, a ja Ci oddaję swoje miejsce w kolejce;-). Bo moja umowa z chłopakami, że wychodzą w kwietniu na razie ma sporą szansę na realizację.

Poza tym wzięłam się za"upiększanie" pokoiku, pisanie pracy, którą jakoś ciężęj mi się piszę niż tę pierwszą:crazy: i jakoś dni lecą. Nawet nie wiem, kiedy uciekł mi styczeń...

Wiosanka już Ci mówie:)
Najpierw tworzysz suwaczek na stronce, kopiujesz link, a potem wchodzisz w ustawienia na pasku w prawym górnym rogu i zakładkę z lewej strony co się nazywa Edytuj sygnaturę. W okienko wklejasz link i zatwierdzasz. Jeśli nie zadziała to znaczy, że musisz z linka usunąć to co na początku i na końcu jest w kwadratowym nawiasie:-) mam nadzieję, że pomogłam:-)
Mati dziękuję za zaproszenie :-) fajnie, że o mnie pamiętasz. Teraz w piątek idę na wizytę, jeśli wszystko będzie ok z szynką itp. to na przyszły tydzień się umówimy:-) Mam nadzieję, że u Ciebie też już wszystko ok bo podczytałam na Bliźniakach niemowlakach, że też trochę chorowałaś.. buziaki dla Was:happy:

Ostatnia edycja:
palam w przyszlym tygodniu jak najbardziej ooo to zdasz mi relacje na zywo z wizyty
moj mąz sie troche rozłozyl i ja lekko tez na szczescie maluszki nie
ju jestesmy wszyscy zdrowi wiec jest ok
hakima onylone gratuluje i zapraszam do nas na wątek :-):-)

reklama
Palam, serdecznie dziękuję, choć mam mały problem, bo wciąż wyskakuje mi komunikat, że plik jest za duży... no nie wiem, może spróbuję później z lepszym rezultatem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry