Margaret całe szczęście, że lekarze zaskoczyli, że jednak wszystko jest ok. Nie rozumiem takiego bezsensownego straszenia. Kobieta nie powinna się denerwować i stresować w naszym stanie :-)
Mama209 witaj :-) jej czwórka dzieciaczków.. wiem, że wszystko można ogarnąć jak się chce, ale w pełni rozumiem, że jesteś w szoku :-)
Sodie ja wiem, że korci bo sama też czytam fora i biorę do siebie to co tam piszą bardzo często, ale teraz obiecałam sobie, że już nie będę bo się człowiek bez sensu nakręca. Każdy jest inny i inaczej odczuwa różne bóle itp. Kiedyś podczytywałam forum mam bliźniaczych na innej stronie i tam jest jedna dziewczyna, która rodziła przez cc, ale jak ktoś pyta co lepsze sn czy cc to bardzo namawia na sn

Przy bliźniaczkach namawiać na sn.. może zazdrości, że nie jest jedyna z bliźniakami.. To chyba coś w stylu tej z tą igłą ;-) W każdym razie tu dziewczyny są naprawdę super i nie ma takich bezsensów:-) Nie martw się w szpitalu krzywdy Ci nie zrobią:-)
Tigla 
70km ja jadąc 5km autem wyginam się i wykręcam.. te nasze kochane dziury.. Chciałam jechać do mojej cioci nad morze przed rozpakowaniem 200km prostą drogą bez dziur ale zrezygnowałam bo wydaje mi się, że nie dam rady.. W każdym razie życzę udanej wizyty i konsultacji z diabetologiem:-)
Co do łóżeczek to moi rodzice się zadeklarowali, że kupią takie wyposażone. Ogólnie strasznie szaleją. Mama nakupowała już ciuszków, pieluszek, codziennie dzwoni do mnie z propozycjami wózków

Jak jedzie do Poznania czy Szczecina to lata po sklepach i ogląda, wypytuje, zbiera katalogi normalnie szał

łóżeczka wybrali
ARUŚ ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ + KOMODA -ŻYRAFKA / MIŚ (2973612017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mój M protestuje bo ceny są zabójcze, ale mamy nie przegadasz.. ;-)
Jak się dziś czujecie dziewczyny? Ja dziś rano z braku kawy inki wypiłam rozpuszczalkę pół na pół z mlekiem i jak to po kawce pogoniło mnie

W końcu nie bolą mnie bebechy.. uffff raz na jakiś czas takie przeczyszczenie kawą

a teraz byle do piątku:-) wydaje mi się, że moje dzieci są baaardzo duże.. napewno bardzo silne

kopniaki zniekształcają brzuch, a mam już go 105cm w obwodzie, a zaczynałam z 80cm ok