lilonka
Smerfikowa mama
Na blogu tego gościa są zdjęcia http://twins-blog.pl/wp-content/uploads/2012/09/babyactive-twinni_02.jpg
A jednak się da

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na blogu tego gościa są zdjęcia http://twins-blog.pl/wp-content/uploads/2012/09/babyactive-twinni_02.jpg

, a moja mama chce by był nowy i nie przegadasz
a że ona funduje to też nie chcę podrzucać za drogich..

nie ma mowy. Emek będzie robił wracając z pracy albo wieczorkiem podskoczymy razem. A wózek do windy będę wkładać w częściach - osobno stelaż, osobno gondole. Albo stelaż będzie przechowywany w bagażniku, a nosić będę tylko gondolki. Zobaczym w praniu :-) W każdym razie spacery mają być przyjemnością i dla mnie i dla dzieci ;-) i mam nadzieję że tak będzie.
teraz to kupiłam dwa kocyki, dwa rożki i dwa ręczniczki z kapturkami, wszystko w neutralnych kolorach bo jeszcze nie znam płci drugiego niuńka. Tak powoli wyprawkę kompletuję, żeby później nie było na hurra wszystko. Kupowałam od tego sprzedającego i jestem zadowolona
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
u mnie też się sprawdzą bo mieszkanie nie za duże a w planach był jeden dzidź, a że tak wyszło jak wyszło, szczęśliwie oczywiście, to miejsce na pieluszki itp. bardzo się przyda
U nas też ze względu na drzwi, IV piętro i windę wózek jeden obok drugiego nie wchodzi w grę.
Dziewczyny - nie mamy jeszcze ani jednej rzeczy dla naszych Maluszków!!!!! Czas jakieś zakupy zacząć robić...nie wiem od czego się zabrać..płci nie znamy więc póki co myślę że łóżeczka będą pierwsze - i uniwersalne kolory ciuszków... Chcemy kupić łóżeczka z przykrywanymi szufladami bo mamy małe mieszkanie i każda przestrzeń musi być wykorzystanaJakbyście jakieś fajne linki miały - podrzućcie proszę.
jedyne co mnie w nim wkurza to, że jak położysz głowę to w uchu przesypuje się ten granulat styropianowy, którym jest wypchany;-)
mój M będzie pracował latem od 6-20 więc zakupy nawet te najdrobniejsze będę musiała robić sama. Stelaż będzie miał miejsce w bagażniku. Do domu raczej rzadko będę wjeżdzała. Teraz trzeba sprzedać jedno auto i kupić coś dużego..