Jestem już po wizycie (to była taka ostatnia u genetyka) i wszystko jest w porządku. Normalnie kamień z serca :-). Dziewczyny ważą po 1220 i 1320. Czyli mogę wziąć się ze spokojnym sumieniem za te grubsze zakupy.
Maggi pisałaś, że kolor budek w zoomie nie ma wpływu na nagrzewanie się od słońca ? Czyli mogę mieć czarny i dzieciaki mi się nie zagotują ? Dobrze zrozumiałam ??
Dziewczyny zdjęcia z brzuchami są świetne-piłki połknęłyście ?? Niby między nami mała różnica, bo po 2-3 tygodnie, ale w wielkości brzucha to przepaść.
Bojka współczuję sprawy z łożyskami-chociaż jak na to spojrzeć z innej strony to szybciej będziesz z maluszkami. Podniosłaś mnie też na duchu tym, ile Twoje dzieci przybrały w tak krótkim czasie, bo ja już schizowałam, że moje takie pchły a jak za 4 tyg się rozkraczę to one będą miały po 1,5 kg.
Miss no lekko mnie przygięło do ziemi jak zobaczyłam listy. Wielkie dzięki. Na szkole położna mówiła o 3 ręcznikach (nogi, podmywanie, reszta), po co termometr. Kikut wycierać na sucho wacikiem jałowym-jedynie jak się dzieciak osika to tym Octa...