reklama

Ciąża bliźniacza

Anika- piękny brzucholek:) i zero rozstępów, niewiarygodne:) aż się napatrzeć nie mogę:-)
Lilonka - a ty już zdecydowałaś gdzie będziesz rodzić, w którym szpitalu?

reklama
Anika- sliczny brzusio:)
No to teraz kolej na mnie :)
DSC_0003.jpgDSC_0002.jpg

Anika, Margaret - naprawdę ładne brzuszki!!! Niejedna w pojedyńczej może Wam zazdrościć :-)

Bojka - cieszę się, że napisałaś, bo już mi ruszyła wyobraźnia...mam nadzieję, wymieniłaś już się z którąś telefonami i będziesz nas informować na bieżąco ( w miarę możliwości, oczywiście!). Chociażby za ustąpienie kolejki ;-).

Lilonka - tak na marginesie to śniło mi się dzisiaj, że się poznałyśmy;-). No i czekamy na fotkę!

A to M3 moich chłopczyków:-)

IMG_3506.jpgIMG_3507.jpg

Ostatnia edycja:
Miss, Lilonka fajne brzuszki macie dziewczyny. Jak na ciaze blizniacza wcale nie takie duze. podobno po 35tyg waga dzieci bardzo wzrasta, a co za tym idzie? Nasze brzuszki staja sie ogromne. Zobaczymy. Mojemu juz skory brakuje, jest tak naciagniety...a jak swedzi:/ nic nie pomaga smarowanie, kremy, oliwka. Trzeba to przezyc:)

Dziewczyny - piękne brzuszki - każdy inny, ale wszystkie cudne:-)

Bojka - generalnie aż tak bardzo się nie wciskasz;-) W kolejce jest Anika, Margaret, Sade i ty ;-) jak do połowy marca podtrzymacie kolejkę - to ja z ulgą odetchnę - 35 tc to już będzie luzik;-)

Lilonka - a nikogo nie pominęłaś? Bo jakoś tak wychodzi, że jestem w pierwszej 5:szok:. Bojka jest dwa dnia za mną, więc gdyby nie łożysko rodziłybyśmy w tym samym czasie...coś mi to jakoś uciekło, kiedy "awansowałam" prawie na podium...
Poza tym piękny kolaż brzuszka:-)

Rzeczywiście, jak tak teraz patrzę na zdjęcia to jakoś nie widać po rozmiarach bliźniaków...

Margaret - też słyszałam o tym magicznym 35 tyg, w którym brzuch zaczyna prawie codziennie rosnąć, ale nie wiem czy to nie urban legend...będziesz mogła nas informować na bieżąco;-). A poza tym nie mogę się napatrezć, jak poza brzuszkiem zachowałaś figurę!

reklama
Miss - nikogo nie pominęłam - jesteś w pierwszej 5 :-) Ja jestem tuż za Tobą, chociaż ostatnio z mgły wyłoniła się Agus86, a ona jest kilka dni przede mną. Więc dla mnie szczęśliwa 7 :-) Nim się obejrzysz (bo i Anika i Bojka jakieś 2 tygodnie mają przed sobą, a i Margaret i Sade niewiele więcej) to awansujesz na 1 miejsce;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry