reklama

Ciąża bliźniacza

30tydz jest ok, gdyby tylko nie ciasnota w brzuchu i rozpierajace dwa male czlowieczki :-D trudno juz sie spi, bo znalezienie wygodnej pozycji graniczy z cudem, a jak juz ja znajdziesz to budzi cie pecherz :-D same plusy :-D
na dolegliwosci rozciagajacej sie macicy od poczatku ciazy biore magnez 2x dziennie i sa one malo odczuwalne.
do jakiego chodzisz gina?

reklama
Witam dominiska87:) U mnie lekarz stwierdzil siaze blizniacza jednokosmowkowa dwuowodniowa,tez dziewczynki. Podobno jednojajowe, ale to roznie bywa:) Ja juz prawie na wylocie, powodzenia zycze:)

Lilonka-zdjecia dodam , moze z lekkim opoznieniem ale dodam:) Chyba, ze uda mi sie telefonem wyslac:)

Dziewczyny jestem juz mega gotowa na porod. Dom wysprzatany, walizki spakowane...czekam:) Tydz, dwa , trzy kto co wie:) Ale juz tuz, tuz...Jak ja sie strasznie ciesze i doczekac nie moge , oszaleje:)))

Oj ja już bym chciała ten 30 tydzień;) No ale trzeba poczekać. Chodzę prywatnie do lekarza. A Ty?
Powodzenia w zakupie wózeczka:)
margaret88 - nie dziękuję, na pewno się przyda;) A jak dziewczynki się miewają? Czy też musiałaś robić często usg, żeby nie dopuścić do zespołu TTTS?

Ostatnia edycja:
novamama-dziekuję za linka właśnie czytam.

kretowinka78- ja mam anemię nawet jak mi podali krew w szpitalu. A teraz po tym krwotoku to zaś jest gorzej. Badania zamierzam zrobić jutro albo w ciągu tygodnia bo położna mnie o nie goni.

moje maluchy

Załączniki

• DSC00046.jpg
    DSC00046.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 111
Madmax jakie słodkie

Witam nową mamusię

Kretowinka czuję się ok i ciśnienie nawet dziś nie skacze .Udało mi się nawet mieszkanie posprzatac i obiad ugotować.Choć chodzi się ciężko.Ale wytrzymam te 12 dni i już

dominiskaa87-male maja sie dobrze. Rosna, choc jest roznica miedzy nimi. W sumie to od samego poczatku jedna jest wieksza od drugiej. Ja od 25 tyg jestem co tydz na kontroli.
Madmax ale udane maluszki:)

reklama
Hej dziewczyny:)
Ilonka tak więc wizyta ok,mam się stawić do szpitala 18 marca o ile wcześniej nic nie zacznie się dziać...O raju 2 tygodnie,ale to zleciało:szok:pobrał mi posiew z szyjki no i po wyniku zobaczymy czy coś nie trzeba leczyc bo lepiej przed porodem.
A to co pisałaś o dzieciach to się zgadzam,dokładnie mam takie zdanie,że kiedys to na podwórku od rana do wieczora,zero telewizji a teraz fb,gadu-gadu i umwianie się jak niewiadomo na jaką impreze tygodnie przed:)Mam córke i mnie wkurza często jak siedzi tylko wlepiona przed tym kompem i zero kontaktu,ale wycwaniłam się i załozyłam hasło,więc ma określone pory,inaczej sie nie da...
NovaMama-też jestem z Warszawy i będe rodziła,ale na Karowej ze wzgledu na sprzęt dla maluchów,najlepszy w razie czego tfu,tfu.Lekarz od USG tam podobno przyjmuje i wahałam się,ale w przypadku bliźniaków nie będe kombinowała.
eevlee-ja tez jakaś goraca się zrobiłam,mąż mówi że jak kaloryfer jestem,nie musimy nic grzac:)hormony nas grzeją:)
Madmax a co na kolki macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry