reklama

Ciąża bliźniacza

Maggi - na pewno do piątku,a moze i do poniedziałku. Zalezyvid chłopców i mojego stanu. Poki co staram sie jak najwiecej chodzić,żeby sie przyzwyczajać. A bliskość z dziećmi to stan nie do opisania...pewnie wiele razy będę miała dość,ale ogólnie to cudowne przeżycie.

reklama
Miss - tylko zazdrościć że u Ciebie wszystko tak ładnie. No i dobrze że postawiłaś się lekarzom.

Ja po ktg. Serducha biją. Znów mam usg, bo wczoraj po 34 tygodniach nagle stwierdzono że maluchy są jednoowodniowe:-D
3 zastrzyk zaliczony. Wiecie po jakim czasie jest pełna skuteczność?

Maggi - raczej już do domu wrócimy z maluchami. Tak mówią lekarze. A w 36 tc bałabym się być sama w domu, bo jak widać moja szynka działa błyskawicznie. W czwarek zero rozwarcia, w poniedziałek już 2 cm.

Ostatnia edycja:
Miss- ale oni sa fajni. Buzialki takie pyzate :) No cuda male, cuda:))

A co u mnie? Nic, bez zmian:) Czekamy na jutrzejszy dzien, mam nadzieje, ze dziewczynki mi numeru nie wytna i nie zechca wyjsc wczesniej:)Tyle czekalismy to i dzien wytrzymamy:) Czop wciaz mi odchodzi, bole sa, ale raczej te przepowiadajace. Poza tym zmeczenie:)

Oł noł i co ja z sukieneczkami zrobie i całym różem ;-)

Były dwuowodniowe, ale lekarz drugiej nie mógł dostrzec, bo się chyba do malucha przykleila, na słowo uwierzyć nie chciał. Zobaczymy co będzie dziś. Śmialiśmy się z emkiem, ze maluchy podmienili :-)

Miss :-) cudowne dzieciaczki! śliczne rybki!!! gratuluje!!!

Sade i Margaret cały czas trzymam kciuki za Was &&&&&

Lilonka za Ciebie i Twoje maluszki również &&&&&

a mi się pierwszy raz śniły nasze maleństwa, to było takie rzeczywiste choć oczywiście nieprawdopodobne :-D ja woziłam jednego bobaska w wózku z supermarketu, a drugiego miał mój mąż na zakupach w sklepie budowlanycm i w pracy :-D:-D

reklama
Lilonka może jak spałaś to wam podmienili :-Dkto to wie :szok: jej ja sobie chyba kamery w szpitalu zamontuje :-D

Gotadora :-D Ty z córeczką po hipermarketach, a mąż z synem w sklepie budowlanym :-D przynajmniej dzieckiem się zajmował :-D

Ja mam nadzieję, że dziś gin potwierdzi mi płeć....staram się nie nastawiać że to parka, bo może lewkowi już coś wyrosło między nóżkami. Aby były zdrowe to najważniejsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry