reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie w sieci :)

Mam już normalny komputer więc będę na bieżąco. Trochę się tu działo przez tych parę dni mojej nieobecności....
Miss - gratuluję cudownych chłopców :-) super że wszystko jest ok - i podziwiam determinację i walkę o cc. Ja cały czas się boję czy nie każą mi rodzić sn..... Trzymajcie się ciepło :)
Lilonka - trzymam za Was kciuki - trzymajcie się dzielnie w trójpaku jak najdłużej :-)
Zenia - witaj w klubie - u mnie też dwóch chłopaków, no to teraz nad imionami można myśleć już konkretnie. Super że wszystko jest ok :)
Multimama2 - gratuluję parki :) super że wszystko jest ok :-)

Mi od paru dni doskiwera ból krocza - jak stoję albo chodzę...grawitacja robi swoje...
Mam do Was pytanie - też od paru dni zaczęłam się intensywnie pocić w okolicach krocza - głównie w nocy....bałam się czy to nie jakieś sączenie się wód płodowych....ale to ewidentnie pocenie - czy to normalne??????

Eevlee- super ze już po zabiegu! Wykluczyli już te cholestaze?

Multimama- gratuluje parki! Witaj w klubie ;)

Zenia- gratulacje dwoch facetow i super wynikow polowkowych!

Lilonko- no zablokuj troche to podium, bo cos nam się z dyscyplina posypalo ;) no i widze ze post jest z 5 rano??? Kolezanka ci chrapie w pokoju ze spac nie możesz? ;) zastrzyki potrzebuja 24h na rozpoczecie dzialania, wiec już po pierwszym zaczal się caly proces.

Miss- mam te same kocyki dla mojej parki ;))) no to niezle ze chcieli ci jeszcze sn zafundowac?! Szok! Gratuluje jeszcze raz pieknego zakonczenia przygody z brzuszkiem i tego, ze masz pokarm i wszystko jest tak jak chcialas!

Bibiana- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za parke!!!

Rozyczka- ja tez mam takie pocenie od dawna. A bol w kroczu to jeszcze dawniej ;)

Sade, Margaret- &&&&&&&&&&&&&& za przyjecie do szpitala, a jak dzieciom tak dobrze w waszych brzuszkach to niech sobie jeszcze siedza, przeciez nikomu to nie szkodzi, byle były już pod opieka!

zmienię trochę temat.Cały czas zastanawiam się nad wózkiem i się zdecydować nie mogę.teraz wpadł mi w oko X LANDER X TWIN czy ktoś go ma albo może mi coś o nim powiedzieć?

Multimama2 - ja mam Baby Active Twinni i jestem zadowolona z tego jak się prowadzi na 'pusto' i jak wygląda. Jest zwrotny i mieści się we wszystkie drzwi...no jest długi -ale coś kosztem czegoś. Te obok siebie są za szerokie jak na nasze warunki :/

reklama
Multimama mi się Xlander nie podoba, bo nie ma gondoli tylko wkładki dla maluchów, nie przemawiają do mnie piankowe kółka i jedna budka dla maluchów. Poza tym ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry