reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Jestem. Byłam na ktg, wszystko dobrze-dziś nie zdążyli mnie wkur....Przy okazji zrobiłam trochę zakupów, bo światło w lodówce i byłam przerażona. Czy Ci ludzie zgłupieli, wszędzie kolejki, a w mięsnym to po prostu apogeum:baffled:. A przecież wszystko jest na co dzień w sklepach.
Eevlee-trzymaj się, nie taki straszny szpital jak go malują :-)

Lilonka
trwaj jak najdłużej, bo mam wrażenie, że jak się posypiesz to zaraz parę z nas też poleci :tak:

U mnie też za oknem śnieżyca.

marcysiowa- ale piekny prezent! wymarzony pod choinke... sorry, na zajaca :-D

tigla- ja dzis zostalam przepuszczona pierwszy raz na badaniach krwi :szok: a potem w miesnym, wlasnie :szok: ale rzeczywiscie, to co sie dzieje w sklepach to jakies szalenstwo!

ktos chyba nastraszyl mojego meza ze to juz moze byc w kazdej chwili, bo tylko na chwile znikam to sie pyta 'co sie dzieje???' z panika w glosie.. nawet w nocy, kiedy co chwila wstaje na siku, bez zadnych nerwowych ruchow z mojej strony, po prostu moje slimacze tempo, dżizes, on mi zaraz na zawal zejdzie z tego stresu! a przeciez na nic sie na razie nie zapowiada, w takim stanie jak jestem teraz to chyba bym mogla z 12 miesiecy ponosic te ciaze ;)

Marcysiowa fajny wózeczek, rzeczywiście zajączkowy prezent :-).

Kretowinka mojemu też się panika udziela, jak tylko się skrzywię, albo powiem "ała" :baffled:. Trochę to denerwujące.

Kochane Dziewczynki, życzę Wam Świątecznie - przede wszystkim zdrówka dla Was, dla Maluchów i Waszych Bliskich, pokoju i miłości. Jak najwięcej optymizmu i wiary w pomyślne rozwiązanie i cudowne macieżyństwo. Nacieszcie się rodzinką, chwilą odpoczynku i czymś smacznym na ząb :)
Ściskam Was wszystkie mocno i serdecznie!
Lilonko, Eevlee, Was troszkę mocniej i trzymam kciuki za Wasze wyniki, zdrówko i kondycję dzieciaczków&&&&&&&
Trzymajcie się cieplutko!

zyczenia_wielkanocne_24.jpg

Załączniki

• zyczenia_wielkanocne_24.jpg
    zyczenia_wielkanocne_24.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry