Witajcie!
Po pierwsze serdeczne gratulacje dla
Novejmamy!!! Cudowne maluchy, słodziaki takie! Pięknie wytrwałaś w tej ciąży. Szacun!
Dziewczyny w szpitalach, trzymam mocno kciukasy, będzie dobrze. Najważniejsze, że jesteście stale pod opieką, więc teraz tylko do przodu

ale powolutku, bez pośpiechu
Pachnąca, kiedy czytałam Twój wpis, miałam wrażenie, że piszesz o mnie

Jesteśmy w tym samym czasie ciąży i mamy te same problemy. Moje wyniki również wykazały ciała ketonowe w moczu i także męczą mnie te nocne bóle podbrzusza albo takie okresowe skurcze, choć te występują co kilka dni. Morfologia idealna, hemoglobina oszalała i podskoczyła do 13,3! Czekam teraz na Twoje relacje z wizyty. Bo ja ostatnio jestem tak zakręcona, że zapominam zapytać podczas wizyty o wiele ważnych spraw...
Lilonka, dzięki za potwierdzenie w sprawie opolskiej porodówki

Mam rozumieć, że nie było tak źle. Ja nastawiam się pozytywnie, choć przeraża mnie dochodzenie do siebie po cc... Super, że maluchy karmisz piersią, zazdroszczę, bo sama mam taki plan, tylko różnie z tym bywa w praktyce...
Ostatnio mój ginek stwierdził, że ciąża mi służy i wyniki takie dobre, więc zaproponował 38-39 tc jako finałowe. Zaskoczył mnie, bo spodziewałam się szybszego rozwiązania, ale zobaczymy jak się wszystko potoczy...
A chłopaki rosną jak szalone

na 31tc 5d miały 1928g i 2119 g z tym, że mniejszy Franio przeskoczył wagowo Jasia, który od początku ciąży przodował
Witam nowe podwójne mamuśki