Bibiana
Fanka BB :)
Polka mój Lewek cały czas się kręci, raz na badaniu jest główkowo, a nastepnego dnia poprzecznie, a znów następnego znów główkowo, lekarze na Ligocie się śmiali ze maluszek jest niezdecydowany
a na poród sn nie mam szans, powiedzieli mi, ze mają za duzo spraw w sądzie i nie będą ryzykować...tak więc nastawiam się na cc....a bardzo tego nie chcę, napatrzałam sie na kobietki po cc i to była masakra...ja po sn 2 godz po porodzie już jadłam, byłam w łazience, fakt byłam słaba i nie umiałam sie ukąpać, no ale po 2 nieprzespanych nockach to całkiem normalne, ale z rana już byłam pod prysznicem.....
Zenia nie chcą mi założyć, bo twierdzą że jest to za duże ryzyko w ciąży bliźniaczej, że może mi całą szyjkę rozerwać....mówiłam im ze koleżanka (Eevlee) miała zakładany szew i trzyma, że nic złego się nie dzieje, ale oni twierdzą że jest to 50/50 i nie chcą ryzykować, na szczęście nie jest tak tragicznie, ale jak na następnej wizycie znów się skróci to będę szukać szpitala który mi go założy.
a na poród sn nie mam szans, powiedzieli mi, ze mają za duzo spraw w sądzie i nie będą ryzykować...tak więc nastawiam się na cc....a bardzo tego nie chcę, napatrzałam sie na kobietki po cc i to była masakra...ja po sn 2 godz po porodzie już jadłam, byłam w łazience, fakt byłam słaba i nie umiałam sie ukąpać, no ale po 2 nieprzespanych nockach to całkiem normalne, ale z rana już byłam pod prysznicem.....Zenia nie chcą mi założyć, bo twierdzą że jest to za duże ryzyko w ciąży bliźniaczej, że może mi całą szyjkę rozerwać....mówiłam im ze koleżanka (Eevlee) miała zakładany szew i trzyma, że nic złego się nie dzieje, ale oni twierdzą że jest to 50/50 i nie chcą ryzykować, na szczęście nie jest tak tragicznie, ale jak na następnej wizycie znów się skróci to będę szukać szpitala który mi go założy.
bo to jak nie patrzeć 7 lat różnicy sporo czasu ,ja miałam sterydy w zeszłym tyg 2 zastrzyki w odstepie 24 h nie leżałam w szpitalu ,po pierwszym nie spałam całą noc bo mi serce omało nie wyskoczyło z piersi (podobny stan mam po fetonerolu czy jak to sie tam pisze ten lek przeciwskurczowy) mogłam odmówić drugiej dawki ale przeciez to dla dzieci zniose wszytsko dowiedziałam sie póżniej że to jeden z efektów ubocznych jeżeli ktoś ma lub miał problemy z sercem .Wczorajsze ktg trwało 20 minut byłam w szoku niech już tak do końca współpracuja:-)i siedza jak najdłużej u mnie