Witajcie
Pachnąca, u mnie na wyniku dokładanie ta sama sytuacja

Lekarz poradził mi jedynie więcej pić no i kontrolować mocz co wizytę, czyli co 2 tygodnie. Dziwne, bo ja piję jak smok, pochłaniam hektolitry wody mineralnej, tak że mąż nie nadążą z dostarczaniem do domu zgrzewek

Nic nie pisałaś o wizycie, jak tam rosną Twoje panny, chyba, że nie miałaś teraz pomiaru. Na wysoką hemoglobinę u mnie wpłynęły zapewne dwie kapsułki żelaza, które dość długo łykałam (Vita Ferr od Femibionu). Teraz mam brać tylko jedną dziennie

Co do szynki, to trochę się skróciła , ale wg ginka jest w normie i wynosi 2,75 cm. Twardości nie sprawdzał, mówiąc, że na tym etapie to może byc różnie i badanie nie ma sensu, więc się tym nie stresuje. A jak sprawa szynki ma się u Ciebie?
Lilonka, jeśli pamiętam masz poduszkę kojec z Motherhood. Czy uzywasz jej do równoczesnego karmienia maluchów, czy karmisz pojedynczo. Mam te poduchę, czasem z nia śpię, ale bardziej przyda się chyba do karmienia. Choć ponoć lepsze do tego celu są poduszki wypełnione granulatem. Jak uważacie dziewczyny?
Dobrej nocki