hej dziewczynu po pierwsze fajnie widziec ze troszke wiecej jest ruchu na naszym forum a najwazniejsze ze tyle pozytywnej energii i dobrych wiesci.:-),
Jam mam niestety nie przespana noc za soba. Taaak okrutnie mnie cala skora swedziala ze nie moglam spac, na szczescie rano mialam wizyte z lekarzem odnosnie cc to pobrali mi krew I teraz czekam na wyniki. Czekam, zaraz zadzwonic czy przypadkiem to nie cholestaza

. Tak czy inaczej jest juz o wiele lepiej z tym swedzeniem. dali mi dzi pierwsza serie sterydow na plucka a jutro musimy zglosic sie na druga. badali mnie kilka godzin I jak skonczyli to bylam tak wykonczona ze po powrocie do domu padlam. przespalam 2 godz
Milo sie czyta wasze posty.
Miss, Gotadora ja tez jestem cicha fanka waszych blogow, jak tylko mam wolna chwile podczytuke. Zazdroszcze wam takich zdolnosci bo ta to totalne antytalencie jestem ani narysowac ani zaspiewac -masakra,
Rozyczka - wiem co czujesz ja do wczoraj wychodzilam z malej depresji bo balam sie ze sobie nie poradze z blizniakami, ze nie bede miala dla nich wystarczajaco sil I czasu, ale wczoraj pojawilo sie u mnie przyjacielskie pogotowie ratunkowe I wyciagnelo mnie z dolka ba a nawet zostawilo w przeswiadczeniu ze nasze szkraby sa wielkimi szczesiarzami bo maja dodatkowo swoje wzajemne towarzystwo:-).
Dytko- nie ma to jak w domciu. Mam nadzieje ze bedziesz szybciej dochodzic do siebie na "wlasnych smieciach" szykuj sie na przywitanie maluszkow bo czas leci nieublagalnie.
lilonka - dla takich widokow warto przejsc wszytkie te niedogodnosci koncowki ciazy. Gratuluje, piekne maluszki.