Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana w W-wie jest strasznie drogo zapłaciłam 250 zła Ty ile w swoim miescie placilas za polowkowe? Chyba masz racje, lepiej pojde, w przyszlym tyg, chyba nie bedzie za pozno? mam nadzieje ze teraz dowiem sie wszystkiego...
Ja szczerze powiem ze ie wiem,bo myslalam ze cala karte zabieram do domciu i myslalam ze poczytam jak wyjde z gabinetu.U nas jest troszke inaczej.Najpierw wchodzisz do poloznej,sprawdza ci mocz i ogolny wywid,potem idziesz na usg,potem wracasz do polozenj mirza cisnienie,i zapisuje cie na nastepna wizytke,ewentualnie pobiera krew.No tylkoze ja bylam w poprzedniej ciazy u siebie w miescie,ale ze wzglegu na blizniaki przepisano mnie do szpitala polozniczego 30 km dalej.I poprzedni zawszekarte zabie5ralm do siebie do domu,a tym razem zabralimi w recepcji.Wiec nie zdazylam.Ale sie nie martwie,podchodze narzie spokojnie do tego,zreszta ja jestem przyzwyczajona tu do opieki w trakcie ciazy.Zupelnie inna niz w Pl.Wszystko jest dobrze,dzieciaczkiw normie wiec mysle ze waza standardowo kolo 500 gram.Zobacze nastepnym razem.gastone- a Twoje skarby ile maja? Bylam wczoraj na usg, chociaz ze to 21 tyd i 5 dni to jeszcze nie dowiedzialam sie plcia tak strasznie marzy mi sie parka
![]()
U mnie tez dzici ulozone poprzecznie w dodatku twarzami do siebie byly ulozone i sie zakryly.Nie ma w tym nic dziwnego ze lekarz nie powiedzial,tyle ze nie chodzi o to czy juz mozna zobaczyc a czy sie chca pokazac.Ja o plci pojedynczego dziecka nie wiedzielam do 35 tyg bo sienie chcial pokazac.Widzisz u Ciebie sa lepsi specjalisci.. Ja mieszkam w Łodzi i moim zdaniem bardzo slaba jest tutaj opieka. Plci mi nie podal bo pow ze jeszcze nic nie widac(cos dziwne), o plycie to sobie moge pomarzyc, dal tylko 2 foty gdzie nie widac calych maluchow tylko tyl glowekehh, pieniadze wyrzucone w bloto
150 jedna dzidzia.. a blizniaki to tyle sie placi co u Ciebie 250zl..
witajcie! chciałam sie tez pochwalic
26.03 przyszły na świat nasze maluszki
Daniel 2680, 53 cm i Maja 2740, 51 cm
od wczoraj jesteśmy wszyscy razem w domku, roboty jest duzo ale przyjemność jest jeszcze wieksza!
Zośka gratuluję tobie i życzę duzo zdrowia dzieciakom, a Tobie szybkiego powrotu do formy, chociaż na pewno już latasz -bo ja tak i nie sie zmiluj że boli
buziaki dla oczekujących i dużo siły, szczególnie dla MALAKURKA trzymam kciuki-wytrzymaj jeszcze troszke!!!
Widzisz u Ciebie sa lepsi specjalisci.. Ja mieszkam w Łodzi i moim zdaniem bardzo slaba jest tutaj opieka. Plci mi nie podal bo pow ze jeszcze nic nie widac(cos dziwne), o plycie to sobie moge pomarzyc, dal tylko 2 foty gdzie nie widac calych maluchow tylko tyl glowekehh, pieniadze wyrzucone w bloto