reklama

Ciąża bliźniacza

Tak, tez jestem ciekawa jak tam Justynia po, ale pewnie nie moze sie mauszkami nacieszyc teraz :)

karmelova, gdybym mogla wczesniej to poszlabym na wolne wczesniej, ale mieszkam w uk i tu jest troche inaczej jezeli chodzi o L4. A nie chcialam macierzynskiego za szybko zaczynac zeby jak najdluzej byc potem z dziecmi w domu. Teraz do konca listopada wykorzystuje zalegly urlop a 1 grudnia zaczynam oficjalnie macierzynski:)

reklama
Karmelowa - przed porodem to chyba moze tak bolec. Dzieci moze schodza nizej jak brzuch sie opuszcza. Do tego miednica i kosci lonowe rozszerzaja sie zeby zrobic miejsce. Martwic sie trzeba jak bol idzie z dolu kregoslupa. Ja przed porodem mialam wlasnie takie skorcze od plecow i to bylo niefajne, dwie noce nie spalam a na ktg nic nie bylo...
Aneszka, milo Cie poznac. Wielki szacun- tak dlugo w pracy wytrzymalas. Ja tez mam plan pracowac do konca stycznia czyli do 1.5 m-ca przed terminem ale nie wiem czy dotrwam. Juz teraz czasem ledwo sie tocze :)

13:16 Kaja 2780, 54cm, 10p
13:17 Natan 2770, 55 cm, 10p
Dzieci ze mną, z cyckiem są opory ale trenujemy :-)

cesarską hmm jest co opisywać - napisze w domu na laptopiebo mi nie wygodnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry