Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mysle, ze jutro lub w sobote podjade na szpital i powiem, ze mnie brzuch boli, bo sie uderzylam albo cos podobnego i niech mi zrobia to USG. Umowilam sie na kolejna wizyte w Pl w razie gdyby jedna mi anulowana, ale to i tak 10 lutego dopiero. Do tego polaka u ktorego bylam nie ide, bo to zwykly naciagacz jest. W miescie przyjmuje jeszcze jakas polska gin raz w miesiacu, ale ona tez jest porazka. Nie wiem jak to sie stalo, ale kolezance wg niej w badaniach wyszlo, ze ma gronkowca i kazala jej brac antybiotyk, powtorzyla te badania u innego i nie wyszlo nic. Pozniej jeszcze znowu ja straszyla jakas choroba weneryczna, ktorej pczywiscie po powtorzonych badaniach nie miala. Nie wiem, ale moze miala taki brudny ten gabinet czy cos
Najblizszy mozliwy lekarz jest prawie 300 km odemnie i tez trzeba czekac na wizyte kilka dni. Chyba podjade do tego szpitala tutaj i tyle.