Cześć Dziewczyny, u mnie dzisiaj tragedia, czuję się okropnie bo jestem przeziębiona. Od kilku dni męczył mnie katar i to było do zniesienia, ale teraz boli mnie gardło i mam straszna chrypę. Dzisiaj jeszcze jestem chwilę w pracy ale potem uciekam do domu i mam zamiar leżeć do końca tygodnia.
Do tego ostatnio strasznie bolą mnie nadgarstki. Dzisiaj w nocy źle przez to spałam. Obudziłam się z bólu i nie mogłam długo zasnąć bo nie przechodziło mimo, że je sobie masowałam. Dodatkowo miałam koszmarny sen, że musiałam zabić mojego synka, bo okazał się psychopatą (on ma niecałe dwa lata!!), dokładnie pamiętam jak go zabijałam, było to okropne więc oszczędzę Wam szczegółów....
Odnośnie ruchów dzieci w brzuchu to też potwierdzam, że są różne dni, czasem cisza bardzo długo. Inne (ja mam tak ostatnio), że w brzuchu chyba jakaś olimpiada trwa, albo co najmniej bal karnawałowy. Co ciekawe, to teraz bardziej czuję synka, który wcześniej był mniej ruchliwy...
Anulfka - czy dostałaś moją odpowiedź na priv? Bo ja nie widzę jej w wysłanych i nie wiem w czym jest problem:-(