reklama

Ciąża bliźniacza

Koordynacja ruchowa u mnie mierna więc sama się tak nazwałam i mi to tak pasuje i oddaje w pełni jak wyglądam jak chodzę :-D M mnie od 2 tyg nazywa Bąblem, ciekawe czemu?! ;-)

reklama
Emilek czekaj sama zobaczysz jaka końcówka jest już ciężka. Ja w nocy ledwo się obracam, już mąż musi pomagać bo ja poprostu nie daje radę, no i za dnia dużo leżę. Ja jestem niska to mi ciężko, wyższym kobietom pewnie łatwiej poruszać się.
Kamilasze mi powiedzieli tak: jak samo nie zacznie się to wywołają mi w 38 tyg, ale jeszcze przedtem zrobią mi zdjecie miednicy czy się zmieszczą w kanał, bo ja będę miała sn, no chyba że będą za duże albo jakieś komplikacje to wiadomo cc.

Emilek czekaj sama zobaczysz jaka końcówka jest już ciężka. Ja w nocy ledwo się obracam, już mąż musi pomagać bo ja poprostu nie daje radę, no i za dnia dużo leżę. Ja jestem niska to mi ciężko, wyższym kobietom pewnie łatwiej poruszać się

wierzę Ci na prawdę. Mi już jest ciężko, a co mówić za 9 tygodni? Lepiej na razie nie będę o tym myśleć:-) też jestem niska, więc czeka mnie to samo:-p

Hehe brzuch duży fakt, ja też jestem takiej postury niska i brzuch mam juz taki wielki ze musze sie prostowac non stop bo juz przeszkadza.
katherine_mag: Pogartulowac brzucha nienagannej figury i duzo wytrawalosci zycze:

Mam pytanie bo na L4 to człowiek w domu swira dostaje czy cos ćwiczycie w ciązy bo ja sie zbieram. 5 miesiąc więc jeszcze tak ciężko nie jest

Pozdrowienia dla Mamy z Rzeszowa.

Kamilasze- rzeczywiście, ja wcześniej zmieniłam lekarza, gdzieś w 24 tygodniu. Więc może jak już będziesz miała skierowanie to po prostu zadzwoń na IP szpitala na Żelaznej powiedz jak jest, koniecznie że będziesz miala bliźniaki i chcesz u nich rodzić. Coś Ci na pewno powiedzą

Emilek - Twój sen zmroził mnie totalnie. Mogę sobie wyobrazić, jak się czułaś po nim. Pisałaś o moim planowaniu życia po porodzie, że mogę liczyć na mamę. I właśnie tak jest u mnie, nie powinnam za dużo sobie planować, bo często tak mam że jak sobie wszystko poukładam i siedzę już zadowolona, to własnie coś się wydarzy, że potem muszę wszystko zmieniać, ah

Katherine - brzuszek fajniutki, widać, że to końcówka. Chyba stóp swoich dawno nie widziałaś, co? Ja mam wrażenie że mam dużo mniejszy, ale po pierwsze jestem dwa tygodnie za Tobą,a po drugie przy moich gabarytach to inaczej wygląda. Może dzisiaj uda mi się poprosić męża o fotkę to wrzucę tutaj.

Molamennai - nie ma Ciebie w naszej tabelce. Podaj mi proszę termin porodu

A to aktualna tabelka:
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Hannah34[/TD]
[TD]2.luty.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]mniszek85[/TD]
[TD]22.luty. 14 (4 luty)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Katherine_mag[/TD]
[TD]26.luty.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Maya12[/TD]
[TD]15.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Milla76[/TD]
[TD]15.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Julianna[/TD]
[TD]20.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Marczitka[/TD]
[TD]25.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]Kamilasze[/TD]
[TD]25.marzec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Misiarska[/TD]
[TD]2.kwiecień.14 (30 marca)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]Gabi004[/TD]
[TD]23.kwiecień.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]emilek86[/TD]
[TD]28.kwiecień.14 (4.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]KasiaZG[/TD]
[TD]30.kwiecień.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Kaśka90[/TD]
[TD]2.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Rila[/TD]
[TD]3.maj.14 (11.04.)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Agniecha777[/TD]
[TD]3.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]Nanka[/TD]
[TD]4.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.[/TD]
[TD]Paulinka_uk[/TD]
[TD]7.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.[/TD]
[TD]Nana7ma[/TD]
[TD]10.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.[/TD]
[TD]KPe007[/TD]
[TD]15.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.[/TD]
[TD]Adb7[/TD]
[TD]15.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.[/TD]
[TD]Anulfka[/TD]
[TD]20.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.[/TD]
[TD]Monika_83[/TD]
[TD]24.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]Dolores32[/TD]
[TD]31.maj.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24.[/TD]
[TD]cannot[/TD]
[TD]2(3) czerwiec.14 (25.05)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25.[/TD]
[TD]Liskaaa[/TD]
[TD]14.czerwiec.14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26.[/TD]
[TD]anula1978[/TD]
[TD]16.czerwiec 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27.[/TD]
[TD]Celina86[/TD]
[TD]18 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28.[/TD]
[TD]Edytka84[/TD]
[TD]20 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29.[/TD]
[TD]Paulineczka[/TD]
[TD]24 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30,[/TD]
[TD]Dagos[/TD]
[TD]29 czerwiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31.[/TD]
[TD]Fusun[/TD]
[TD]17 lipiec. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32.[/TD]
[TD]Anielka.[/TD]
[TD]2 sierpień. 14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33.[/TD]
[TD]Sarenka89[/TD]
[TD]19 sierpień. 14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Jejku jejku jak rano pomysle o slodkim to mi sie wszystko podnosi:/ chyba dlatego ze mam chlopcow i przerzucilam sie na slone i kwasne- bardziej mi smakuje:)

Katherina- oo rany!! Ja bym musiala miec juz jakis stojak pod brzuch czy cos:) ale gratuluje bo tylko chyba w brzuch ci te kg ida:) tak to szczuplutka jestes:) trzymaj sie:o

Kaska- witaj witaj!:)
Milo ze dolaczylas do nas szczesliwcow: )

Milla- na pewno rehabilitacja przebiegnie zgodnie z planem, przeciez twoja mama ma motywacje zeby szybko wyzdrowiec i moc pomoc ci przy babelkach:) kazda babcia na to czeka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry