katherine_mag
Fanka BB :)
Juliana nie ma czego zazdroscić, ciesz się że nie masz takiego wielkoluda
. Z tym ułożeniem główkowym to różnie bywa, bo nadal robią fikołki i tak do końca nie wiem co mnie czeka sn czy cc.
Milla mnie wybiło tak z 3 tyg temu i tak chodzę jak pingwinek, a stóp to już dawno nie widzę.
Cannot trochę też poszło w ciałko, ale myśle ze to większości woda, bo mam opuchnięte nogi. Moje palce wyglądają jak parówki hehe
. zejdzie wszystko oby do początku lutego, już nie mogę się ich doczekać. Nosi mnie czasami. Za tydzień mam w sumie chyba ostatnią wizytę i zobaczymy jak to wszystko się potoczy :-).
. Z tym ułożeniem główkowym to różnie bywa, bo nadal robią fikołki i tak do końca nie wiem co mnie czeka sn czy cc.Milla mnie wybiło tak z 3 tyg temu i tak chodzę jak pingwinek, a stóp to już dawno nie widzę.
Cannot trochę też poszło w ciałko, ale myśle ze to większości woda, bo mam opuchnięte nogi. Moje palce wyglądają jak parówki hehe
. zejdzie wszystko oby do początku lutego, już nie mogę się ich doczekać. Nosi mnie czasami. Za tydzień mam w sumie chyba ostatnią wizytę i zobaczymy jak to wszystko się potoczy :-).

zgrabna kuleczka z przodu