reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Rila - dzieci rosną Ci jak na drożdżach, to i obwód brzuszka rośnie :happy:
Ja nie mierzyłam się na początku więc nie wiem ile mogłam urosnąć w obwodzie :rofl2: Myślę, że to jest naprawdę indywidualna sprawa i nie bardzo jest sens porównywać się do innych ;-)

Emilek - masz rację tylko ja zawsze dość małych gabarytów byłam i mimo że wiedziałam że przy bliźniakach brzuchy sporo większe niż przy pojedynczej ciąży to z przerażeniem czasem patrzę na mój brzusio i się zastanawiam ile on jeszcze zniesie i jak mi się moje Maluchy pomieszczą za 10 tyg:confused:

Edytka ale masz zgrabny brzuszek jak na 19 tydzien.
Kamila piekna kuleczka.
Ja jak narazie przytylam 11 kg i to zapewne jeszcze dlugo nie koniec:-) Ale to wszystko dla dzieciaczkow pozniej sie bede martwila waga.
A to moj w 25t3d.
ciaza 25t3d.jpg

Załączniki

• ciaza 25t3d.jpg
    ciaza 25t3d.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Ja mam 120 cm, ale nie wiem od ilu zaczynalam, do najdrobniejszych nie nalezalam, tzn. Jak tylam przed ciąża to zawsze szlo mi w brzucho;) najgorsze ze pojawily mi sie rozstepy wokół pępka, mimo smarowania mustela od początku ciąży:( mi w staniki z przed ciazy bie wchodzą piersi i chodze w takich sportowych bo najwygodniej, a siara to juz pojawiła mi sie jakis czas temu, a teraz już jej mniej. Dziewczyny wszystkie wstawiajcie swoje brzuszki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry